طرز تهیه سوپ برش
سوپ برش یکی از پیش غذا های لذیذه. موادی که تو طرز تهیه سوپ برش استفاده میشه بسیار مقوی و مفیدن. این دستور پخت سوپ برش برای نفره.
مواد لازم جهت سوپ برش :
گوشت قلم یا سر دست با استخوان یک کیلو لوبیای سبز یک لیوان کلم برگ یک کیلو چغندر قرمز یک عدد سیب زمینی سه عدد هویج دو عدد رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری خامه ۱۵۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه سوپ برش :
گوشت رو تیکه تیکه میکنیم و با آب میذاریم بپزه.
کلم رو خرد و چغندر و هویج رو خلال میکنیم و با لوبیا و کلم داخل گوشت میریزیم تا بپزه.
سیب زمینی رو خلال میکنیم و اضافه میکنیم تا بپزه.
نمک و فلفل اضافه میکنیم.
رب گوجه فرنگی رو تو یه آب حل میکنیم و اضافه میکنیم و میذاریم چند تا جوش بزنه.
استخوان های گوشت رو در میاریم و برش رو تو ظرف میکشیم و روش خامه میریزیم.
اگه خواستین آب برش یه کم غلیظ بشه، یک قاشق آرد رو تو یه کم کره سرخ کنین و وقتی گوشت پخت داخل برش بریزین.