سالاد سزار سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد.

سزار کاردینی بعد از چند سال کار در سن‌دیه‌گو، به تجوانای مکزیک مهاجرت و در همانجا رستوران خود را برپا کرد. در سال ۱۹۲۴ میلادی برای جشن ۴ جولای، سزار این سالاد محبوب را درست می‌کند. جالب این است که این سالاد، به دلیل کمبود مواد اولیه در رستوران سزار به وجود آمد!!قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش بازمیگردد و مخلوطی از مزه‌های کاملاً سنتی ایتالیایی است که از آن روز تا به حال،هرکسی آن را خورده به طرفدارانش، پیوسته است.

پنیر پارمزان، کاهو و روغن زیتون بکر به همراه سس”ورسترشایر” که معمولا در آمریکا برای سس سالاد استفاده می‌شود.

در نقاط مختلف دنیا به دلیل کمبود وقت و مسائل مختلف دیگر تغییراتی در این سالاد به وجود آمده است ولی دستوری که در پی میآید، در واقع اصیل‌ترین دستور تهیه سالاد سزار است. با گذشت زمان، سالاد سزار با مناطق مختلف جغرافیایی تغییراتی کرده است. گاهی آن را غنی‌تر و مزه‌دار‌تر می‌کنند و یا به آن سینه مرغ گریل شده، بیکن (در کشورهای غربی) و ماهی دودی یا میگو (در کشورهای ساحلی) اضافه‌ می‌کنند.

شما میتوانید بسته به ذائقه خود افزودنی مناسب را انتخاب کرده و سالاد سزار مورد نظر خود را تهیه کنید.

سالاد سزار کلاسیک با مرغ گریل شده

مواد لازم برای ۵ نفر :

کاهو تازه ۱ بته نان تست ۵ عدد روغن زیتون بکر ۱۵۰ میلی‌لیتر پنیر پارمزان ۱۰۰گرم سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری تخم‌مرغ ۱ عدد سیر ۲حبه آب‌لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری سس ورسترشایر ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالادسزار :

۱) برای درست کردن این سالاد باید قسمت‌های سالم و تازه کاهو را انتخاب کنید و آنها را خوب بشورید و آبکش کنید.

۲) دور قهوه ای نان‌های تست را با چاقوی تیز جدا کنید.

۳) قسمت‌های سفید نان را به ابعاد ۱ سانتیمتری برش داده و در فر تست کنید تا حدی که طلایی شوند.

۴) سپس در یک کاسه سیر را له کرده و دو قاشق روغن زیتون بکر بریزید.

۵) نان های داغ را افزوده و کاسه را مرتب تکان دهید و زیر و رو کنید تا کاملا به سیر و روغن آغشته شوند.

۶) برای آماده‌سازی سس سالاد ابتدا آب‌لیمو، تخم‌مرغ (تخم‌مرغ را ۱ دقیقه آب‌پز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر (این سس به صورت آماده در بازار موجود است)، نمک و فلفل را مخلوط کرده با هم زن یا میکسر خوب مخلوط کنید.

۷) بعد از حدود ۵ دقیقه، در حال همزدن، کم‌کم شروع به اضافه کردن روغن کنید تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.

۸) برای سرو این سالاد کافی است برگ‌های تازه کاهو را خردکرده و در ظرف مناسب بریزید.

نکته : بهتر است برگ ها را درسته و یا دو نصف شده استفاده کنید.(از ریز کردن آنها بپرهیزید.)

۹) سس را روی کاهوها بریزید و کمی قاطی کرده و به ظرف سرو منتقل کنید.

۱۰) پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بپاشید و نان های تست شده را اضافه کنید.

۱۱) سینه مرغ گریل شده را ورقه کرده و روی سالاد بگذارید.