طرز تهیه کیک شکلاتی
یکی از خوشمزه ترین کیکهایی که میشه درست کرد و ازش لذت برد، کیک شکلاتیه. البته از نظر مزه، کیکای شکلاتیه متفاوتی وجود داره که با یه سری اختلافای کوچیک تو طرز تهیه کیک شکلاتی. ما براتون دستور کیک شکلاتیه ساده رو نوشتیم. شما می تونین مواد دیگهای که دوست دارین به دستور پخت کیک شکلاتی اضافه کنین.
مواد لازم جهت کیک ساده:
تخممرغ ۸ عدد آرد سفید ۱۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم وانیل نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری خامه ۳۵۰ گرم خاکه قند چهار قاشق سوپخوری کاکائو کرم یک قاشق سوپخوریطرز تهیه کیک ساده :
زرده و سفیده تخممرغ هارو از هم جدا میکنیم، برای این کار میتونین از زرده گیر تخممرغ استفاده کنین.
زرده تخممرغ رو با وانیل و شکر مخلوط میکنیم. با همزن مایه رو انقدری هم میزنیم تا زرده سفید و سفت بشه.
سفیده تخممرغ رو هم انقدی هم میزنیم تا از همزن نریزه.
سفیده و زرده رو مخلوط میکنیم.
آرد و پودر کاکائو رو مخلوط میکنیم. آرد رو تا جایی که میتونیم سریع باشیم، به مایه اضافه میکنیم.
مایه رو هم میزنیم تا مخلوط بشن ولی حواسمون باشه که نباید زیاد هم بزنیم تا پف کیکمون نخوابه.
مایه رو داخل قالبمون میریزیم به صورتی که سر قالبمون دو سه سانتی خالی بمونه.
قالب رو تو اولین پنجره فر، از سمت پایین میذاریم. درجه حرارت فر رو ۳۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.
یه ساعت میذاریم کیکمون بپزه. در فرو باز میکنیم، کیکمون کاملا باید پف کرده باشه و روش برشته شده باشه.
خب حالا برای اینکه مطمئن بشیم کیکمون پخته، یه چنگال فرو میکنی تو کیک. اگه چیزی از مایه داخل بهش نچسبید یعنی کیکمون آمادهس.
اگه دیدین کیکتون هنوز خامه، یکربع تا بیست دقیقه دیگه بذارین تو فر بمونه.
وقتی کاملا پخت، قالب رو در میآریم.
بعد سرد شدن، با کارد اطراف کیک رو از قالب جدا میکنیم.
کیک رو تو ظرفی که برای سرو انتخاب کردیم برمیگردونیم.
کاکائو کرم، خامه و خاکه قند رو مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا خامه شکل بگیره.
کیک رو از ارتفاع سه قسمت میکنیم.
خامه رو روی هر لایه از کیک پخش میکنیم و لایه بعدی رو روش میذاریم.
در آخر روی کیکمون رو با خامه میپوشونیم.
طبق طرز تهیه کیک شکلاتی، کیک ما آمادهس و میتونین برای تزیین از میوه یا شکات رنده شده استفاده کنین.