طرز تهیه کلم پلو
وقتی اسم شیراز میاد چندتا غذا هست که در کنار اسم شیراز چشمک میزنه. یکیش کلم پلو که از غذاهای سنتی شیراز محسوب میشه و ارزش غذایه بالایی هم داره. ما براتون دستور کلم پلو رو نوشتیم تا شما هم تو خونه از این دستور پخت کلم پلو استفاده کنید و حسابی از خوردنش لذت ببرین. برای کسایی هم که میگن کلم پخته طعم خوبی نداره، باید بگم طبق این طرز تهیه کلم پلو، یه طعم عالی از کلم رو میچشین. این طرز تهیه کلم پلو برای ۶ تا ۸ نفره.
مواد لازم جهت کلم پلو :
برنج ۱ کیلو کلم قمری یک کیلو ونیم گوشت نیم کیلو روغن یک پیمانه زعفران سائیده یک قاشق چایخوری پیاز یک یا دو عددطرز تهیه کلم پلو :
یه دونه پیاز رو رنده میکنیم.
گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده و یهکم نمک و فلفل مخلوط میکنیم.
با مایه گوشتهای قلقلی کوچیک درست میکنیم.
تابه رو داغ میکنیم. با چندتا قاشق روغن، گوشت قلقلیهارو سرخ میکنیم و کنار میذاریم.
کلم رو پوست میکنیم و کوچیک کوچیک خردش میکنیم.
کلم رو با دو تا سه قاشق روغن سرخ میکنیم.
گوشت قلقلیها و کلم رو مخلوط میکنیم.
مایه رو به یه لیوان آب و یه کم زعفران و نمک و فلفل مخلوط میکنیم و میذاریم چندتا قل بزنه.
باید آب کلم نصف بشه و بعد از رو اجاق برش میداریم.
برنجمون رو آبکش میکنیم. ته دیگ رو یه کم آب و روغن میریزیم و حدود یک سوم از برنج رو توی قابلمه میریزیم.
نصفی از کلم و گوشتمون رو روی برنج میریزیم.
آب کلم و گوشت رو با یه کم روغن مخلوط میکنیم و میکشیم رو برنج.
اگه دوست داشتین یه کم گرد لیمو عمانی یا گرد غوره با کلمتون مخلوط کنین.
خب طبق طرز تهیه کلم پلوتون آمادهس. اونو داخل یه دیس بکشین و با برنچ زعفرونی و بقیه مخلفاتی که دوست دارین تزیین کنین.