طرز تهیه خوراک دل آذربایجانی
خوراک دل در عین حال که فوق العاده خوشمزه است باید حتما با دل تازه درست شود تا طعم اصیل را داشته باشد. دل دارای کلسترول بالایی میباشد بهمین دلیل در خوردن آن نباید زیاده روی کرد.
خوراک دل در عین حال که فوق العاده خوشمزه است باید حتما با دل تازه درست شود تا طعم اصیل را داشته باشد. دل دارای کلسترول بالایی میباشد بهمین دلیل در خوردن آن نباید زیاده روی کرد.
مواد لازم
دل گوسفند ۳ عدد
پیاز ۳ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
پودر آویشن به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
کره یا روغن به میزان لازمخوراک دل آذربایجانی
دل گوسفند ۳ عدد
پیاز ۳ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
پودر آویشن به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
کره یا روغن به میزان لازمخوراک دل آذربایجانی
طرز تهیه
دلها را شسته و خرد میکنیم (در صورت تمایل میتوان از قلوه و جگر نیز استفاده کرد)
دلها را شسته و خرد میکنیم (در صورت تمایل میتوان از قلوه و جگر نیز استفاده کرد)
در ۱ قابلمه مناسب مقداری کره یا روغن میریزیم تا داغ شود. پیازها را شسته و به صورت خلالی خرد میکنیم و در روغن داغ کمی تفت میدهیم.
پس از اینکه آب پیاز جمع شد و طلائی رنگ شد قلبها را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
فلفل دلمه را نگینی خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
گوجه فرنگیها را خرد کرده و به همراه ادویهها به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و با مواد کمی تفت میدهیم.
پس از آن ۱ پیمانه آب داخل قابلمه میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم ومی گذاریم تا همه مواد کاملا بپزد.(حدود ۱۵ دقیقه)