تمبر هندی در دوران بارداری، خوبه یا بد؟


تمبر هندی در دوران بارداری، خوبه یا بد؟

تمبرهندی میوه ای است که در غلاف رشد می کند و خمیر آن بسیار ترش مزه است.

تمبرهندی میوه ای است که در غلاف رشد می کند و خمیر آن بسیار ترش مزه است. مزه ترش تمبرهندی در بارداری شما را وسوسه می کند.
خواص تمبرهندی در بارداری
تمبرهندی خواص دارویی دارد. تمبر هندی باعث درمان حالت تهوع صبحگاهی در بارداری می شود. همچنین به رفع یبوست در بارداری و سرما خوردگی نیز کمک می کند.
ارزش غذایی تمبرهندی
یک فنجان خمیر تمبر هندی حاوی مواد مغذی فراوانی است که بدن در بارداری نیاز دارد. یک فنجان تمبر هندی حاوی 3.36 میلیگرم آهن است. بدن در بارداری روزانه 27 میلیگرم آهن نیاز دارد. همچنین یک فنجان تمبر هندی حاوی 2.3 میلیگرم اسید نیکوتینیک است. در بارداری بدن روزانه به 18 میلیگرم اسید نیکوتینیک نیاز دارد. همچنین در یک فنجان تمبر هندی حاوی 6.1 گرم فیبر است. بدن حداقل روزانه در بارداری نیاز به 28 گرم فیبر دارد.
تمبر هندی ماده غذایی مناسبی در بارداری است. اما پیش از مصرف آن با پزشک مشورت کنید.
مزایای خوردن تمبرهندی در بارداری
تمبر هندی منبعی غنی از مواد معدنی و ویتامین های موردنیاز بدن مادر و جنین است.
در اینجا مزایا و خواص آن ذکر شده است:
تمبر هندی منبعی غنی از آهن است. در طول بارداری، حجم خون افزایش می یابد، آهن به افزایش مقدار خون در بدن کمک می کند. مطالعات نشان می دهد مصرف مقدار مناسب آهن، احتمال سقط جنین را کاهش می دهد. همچنین احتمال تولد نوزاد با وزن کم نیز کاهش می یابد.
اسید نیکوتینیک موجود در تمبر هندی باعث رشد بهتر سیستم گوارشی، پوست و اعصاب جنین می شود. تمبر هندی همچنین حاوی ویتامین آ، ث و کا می باشد.
مقدار زیاد فیبر موجود در تمبر هندی از یبوست که مشکلی رایج در بارداری است، جلوگیری می کند. مصرف فیبر به مقدار کافی در طول بارداری از اضافه وزن بیش از حد جلوگیری می کند. مصرف فیبر باعث پر بودن معده و جلوگیری از مصرف غذاهای نامناسب می شود. رژیم غذایی سالم یکی از فاکتورهای مهم در طول بارداری است.
تمبر هندی باعث جلوگیری از حالت تهوع در طول بارداری می شود. تمبر هندی حاوی ماده ای است که به عملکرد درست معده کمک می کند. این ماده می تواند از حالت تهوع و استفراغ در طول بارداری (به خصوص در سه ماهه اول بارداری) جلوگیری کند.

مراقب خوردن تمبرهندی در طول بارداری باشید:
مصرف تمبر هندی باعث کاهش قند خون می شود. اگر دیابت دارید یا سابقه دیابت در خانواده دارید، مراقب قند خون خود باشید. بنابراین پیش از مصرف تمبر هندی با پزشک خود مشورت کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت مادر و نوزاد

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فیلم/ هواشناسی؛ بارندگی در کرمان شدید است؛ مردم خراسان جنوبی منتظر بارش‌های سیل‌آسا باشند