طرز تهیه پنیر بادام خام گیاهی


طرز تهیه و آماده سازی پنیر خام گیاهی مناسب برای گیاهخواران و خام گیاهخواران طرز تهیه پنیر بادام خام گیاهی پنیرها و اسپردهای پنیری ساده را می توان با استفاده از فقط مغزها و بدون نیاز به فرآیند تخمیر تهیه کرد. البته شاید این پنیرها برای اسپرد مناسب تر باشند، و برای...

طرز تهیه و آماده سازی پنیر خام گیاهی مناسب برای گیاهخواران و خام گیاهخواران

طرز تهیه پنیر بادام خام گیاهیطرز تهیه پنیر بادام خام گیاهی

پنیرها و اسپردهای پنیری ساده را می توان با استفاده از فقط مغزها و بدون نیاز به فرآیند تخمیر تهیه کرد. البته شاید این پنیرها برای اسپرد مناسب تر باشند، و برای کسانی که نوع نرم تر پنیر را ترجیح می دهند، بهتر است. برای تهیه پنیر سفت با استفاده از مواد زیر، می توان از دستگاه خشک کننده استفاده نمود.
راه های دیگر تهیه پنیرهای خام گیاهی و گیاهی سفت، استفاده از پرویوتیک های وگان (ساده ترین و گران ترین راه تهیه پنیر خام وگان که بافت فوق العاده و طعم خوبی به پنیر می دهد، البته پروبیوتیک وگان در ایران موجود نمی باشد) و استفاده از محلول Rejuvelac (کمی زمان بر است اما بافت خوبی به پنیر می دهد و از جوانه گندم استفاده می کند، در آینده در این باره بیشتر توضیح می دهیم) می باشد.
مغزهای مختلف، طعم های مختلف و بافت های متفاوتی به پنیر می دهند. بادام طعم خوب و بافت کمی دانه دانه به پنیر می دهد. فندق پنیر خامه ای و زیبایی با بافت خوب ایجاد می کند. بادام هندی یک پنیر خامه ای و بافت کمی نرم تر به وجود می آورد.

مواد لازم برای تهیه ی بدام خام گیاهی:

.td_uid_28_59ba459f854db_rand.td_uid_28_59ba459f854db_rand::before
ختنه دردناک دختران جوان+عکس
جوک های تصویری و خنده دار برای روده بر شدن از شدت خنده
خواص جادویی قهوه سبز برای لاغری

1 فنجان بادام، خیس خورده و از پوست جدا شده
سه چهارم فنجان آب
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
3 قاشق غذا خوری آب لیمو
1 حبه سیر
کمی نمک

طرز تهیه بادام خام گیاهی:

1. بادام ها را در طول شب بگذارید در آب خیس بخورند. سپس از آب بیرون آورده و پوستشان را جدا کنید.

2. تمام مواد را در دستگاه غذاساز بریزید. آسیاب کنید تا نرم و یکنواخت گردند. عجله نکنید، این کار کمی زمان می برد.

3. مخلوط مغز را در توری یا پارچه مخصوص صاف کردن شیر بریزید.

4. کمی آنرا فشار دهید و در مدت شب در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

5. در این مرحله می توانید از پنیر استفاده نمائید، اما اگر می خواهید پنیر سفت تری داشته باشید، آن را در دستگاه خشک کننده مخصوص میوه و سبزی به مدت 6 ساعت (115 درجه) قرار دهید تا کاملا سفت شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


این ویدیو مناسب افراد زیر 18 سال نیست!