طرز تهیه سالاد تبوله
روش تهیه و آماده سازی سالاد تبوله مناسب برای گیاهخواران و خام گیاهخواران طرز تهیه سالاد تبوله مواد لازم برای تهیه ی سالاد تبوله: بلغور گندم: نیم پیمانه جعفری تازه: 100 گرم نعناع تازه: سه قاشق غذا خوری پیاز: یک عدد کوچک پیازچه: سه عدد...
روش تهیه و آماده سازی سالاد تبوله مناسب برای گیاهخواران و خام گیاهخواران
مواد لازم برای تهیه ی سالاد تبوله:
بلغور گندم: نیم پیمانه
جعفری تازه: 100 گرم
نعناع تازه: سه قاشق غذا خوری
پیاز: یک عدد کوچک
پیازچه: سه عدد متوسط
گوجهفرنگی: سه عدد متوسط
خیار: دو عدد (در صورت تمایل)
لیموی تازه: یک عدد
روغن زیتون، نمک و فلفل: به میزان لازم
برگ کاهو برای سرو کردن یا تزئین: به مقدار لازم
روش تهیه سالاد تبوله:
1_بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب گرم بخیسانید. بعد بلغور خیس خورده را داخل صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود.
2_تمام سبزیجات (پیاز، جعفری، نعناع، پیازچه، گوجهفرنگی و خیار) را نگینی خرد کنید.
3- در یک کاسه بزرگ همه سبزیجات ریز خرد شده را با هم مخلوط کنید و بلغور، آبلیمو، نمک، فلفل و روغن زیتون را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. به همین آسانی سالاد تبوله حاضر است. حالا سالاد را با لیمو و برگ کاهو سرو کنید.