طرز تهیه سالاد تبوله


روش تهیه و آماده سازی سالاد تبوله مناسب برای گیاهخواران و خام گیاهخواران طرز تهیه سالاد تبوله مواد لازم برای تهیه ی سالاد تبوله: بلغور گندم: نیم پیمانه جعفری تازه: 100 گرم نعناع تازه: سه قاشق غذا خوری پیاز: یک عدد کوچک پیازچه: سه عدد...

روش تهیه و آماده سازی سالاد تبوله مناسب برای گیاهخواران و خام گیاهخواران

طرز تهیه سالاد تبولهطرز تهیه سالاد تبوله

مواد لازم برای تهیه ی سالاد تبوله:

بلغور گندم: نیم پیمانه
جعفری تازه: 100 گرم
نعناع تازه: سه قاشق غذا خوری
پیاز: یک عدد کوچک
پیازچه: سه عدد متوسط
گوجه‌فرنگی: سه عدد متوسط
خیار: دو عدد (در صورت تمایل)
لیموی تازه: یک عدد
روغن زیتون، نمک و فلفل: به میزان لازم
برگ کاهو برای سرو کردن یا تزئین: به مقدار لازم

.td_uid_28_59ba459f854db_rand.td_uid_28_59ba459f854db_rand::before
ختنه دردناک دختران جوان+عکس
جوک های تصویری و خنده دار برای روده بر شدن از شدت خنده
خواص جادویی قهوه سبز برای لاغری

روش تهیه سالاد تبوله:

1_بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب گرم بخیسانید. بعد بلغور خیس خورده را داخل صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود.

2_تمام سبزیجات (پیاز، جعفری، نعناع، پیازچه، گوجه‌فرنگی و خیار) را نگینی خرد کنید.

3- در یک کاسه بزرگ همه سبزیجات ریز خرد شده را با هم مخلوط کنید و بلغور، آبلیمو، نمک، فلفل و روغن زیتون را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. به همین آسانی سالاد تبوله حاضر است. حالا سالاد را با لیمو و برگ کاهو سرو کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


غیبت وزنه‌برداری ایران در قهرمانی نوجوانان جهان