طرز تهیه ی خورش سیب زمینی و گل کلم
طرز تهیه و روش پخت خورش سیب زمینی و گل کلم مناسب برای گیاهخواران طرز تهیه ی خورش سیب زمینی و گل کلم مواد لازم برای تهیه ی خورش سیب زمینی و گل کلم: روغن گیاهی 3 قاشق غذاخوری پیاز برش زده 2 عدد سیر خرد شده 4 حبه دانه خردل یک قاشق چای خوری
طرز تهیه و روش پخت خورش سیب زمینی و گل کلم مناسب برای گیاهخواران
مواد لازم برای تهیه ی خورش سیب زمینی و گل کلم:
روغن گیاهی 3 قاشق غذاخوری
پیاز برش زده 2 عدد
سیر خرد شده 4 حبه
دانه خردل یک قاشق چای خوری
زیره سیاه یک قاشق چای خوری
گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد
برگ کاری 6 عدد
پودر گشنیز، زردچوبه و زنجبیل هر کدام یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
سیب زمینی خرد شده نیم کیلوگرم
گل کلم بزرگ خرد شده یک عدد
طرز تهیه خورش سیب زمینی و گل کلم:
_ روغن را در قابلمه ای داغ کنید، پیاز و سیر را به مدت 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شود، پیاز را بردارید و کنار بگذارید.
_ دانه خردل و زیره را در ماهیتابه خشک تفت دهید تا بوی آن ها را احساس کنید، سپس آن را همراه با گوجه، برگ کاری، بقیه ادویه، سیب زمینی و گل کلم به قابلمه حاوی پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس به آن آب اضافه کنید به اندازه ای که روی مواد را بگیرد و بگذارید مواد آرام آرام بپزد.
_ این خورش را می توان با نان و ماست سرو کرد.