طرز تهیه دسر رومانف یک دسر ساده و با کلاس


 در این آموزش طرز تهیه دسر رومانف که یک دسر خوشمزه و ایده آل و بسیار ساده است که طرفداران زیادی دارد را برای شما همراهان گرامی اراده داده ایم. که امیدواریم مورد پسند شما قرار گیرد. دسر رومانف همچون دسر نسکافه و دسر توت فرنگی دستور تهیه ساده ای دارد. دسرها همواره گزینه پر طرفداری در میان اکثر خانواده...

اشتراک گذاری در Facebook اشتراک گذاری در Twitter اشتراک گذاری در Google+ اشتراک گذاری در Reddit اشتراک گذاری در Pinterest اشتراک گذاری در Linkedin

در این مطلب برای شما همراهان گرامی آموزش آشپزی آرگا، طرز تهیه دسر رومانف یک دسر ساده و با کلاس که بسیار ساده و خوشمزه است را آموزش می دهیم. در ادامه همراه ما باشید.

در این آموزش طرز تهیه دسر رومانف که یک دسر خوشمزه و ایده آل و بسیار ساده است که طرفداران زیادی دارد را برای شما همراهان گرامی اراده داده ایم. که امیدواریم مورد پسند شما قرار گیرد.

دسر رومانف همچون دسر نسکافه و دسر توت فرنگی دستور تهیه ساده ای دارد. دسرها همواره گزینه پر طرفداری در میان اکثر خانواده های ایرانی هستند، مخصوصا در مهمانی ها که محک جدی برای امتحان سلیقه و هنرمندی بانوان به شمار می روند.

طرز تهیه دسر رومانف یک دسر ساده و با کلاس

مواد لازم :

شیر : ۲ لیوان خامه : ۲۰۰ گرم شکر : ۱۰۰ گرم آب سرد : ۱/۴ پیمانه وانیل : ۱/۲ قاشق چای خوری پودر ژلاتین : ۱/۵ قاشق غذا خوری موز ریز یا پوره شده : ۲ عدد نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر رومانف :

برای تهیه سر رومانف ابتدا نشاسته ذرت را در ظرفی ریخته سپس نصف لیوان شیر به آن اضافه می کنیم.

طرز تهیه دسر رومانف یک دسر ساده و با کلاس

خوب هم می زنیم تا آرد در شیر حل شود. سپس باقی مانده شیر، شکر و وانیل را به نشاسته ذرت اضافه کرده و درون قابلمه ریخته و شعله را روشن می کنیم در روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا زمانی که شیر جوش بیاید مدام هم می زنیم تا آرد گلوله نشود بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه که مواد دسر غلیظ شد از روی حرارت برداشته و موز را که درون مخلوط کن پوره و یا به صورت نگینی خرد کرده بودیم را به موادمان اضافه می کنیم سپس خامه را نیز اضافه می کنیم. و خوب هم می زنیم تا مواد یک دستی به دست آید.

طرز تهیه دسر رومانف یک دسر ساده و با کلاس

طرز تهیه دسر رومانف یک دسر ساده و با کلاسدر مرحله بعدی طرز تهیه دسر رومانف, ژلاتین را که با آب سرد مخلوط و به روش بن ماری تهیه کرده ایم را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم از حرارت بیفتد.

طرز تهیه دسر رومانف یک دسر ساده و با کلاس

در آخر قالب را چرب کرده و مواد را درون آن می ریزیم و به مدت ۶ تا ۷ ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

طرز تهیه دسر رومانف یک دسر ساده و با کلاس

این دسر را هم می توان درون لیوان های سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد. وقتی که دسر رومانف آماده شد از یخچال بیرون آورید و آن را با ژله و یا میوه های مختلف به سلیقه خودتان تزیین کنید.

طرز تهیه دسر رومانف یک دسر ساده و با کلاس

طرز تهیه دسر رومانف یک دسر ساده و با کلاس

طرز تهیه دسر رومانف یک دسر ساده و با کلاس

لازم به ذکر است که به جای موز می شود از میوه هایی نظیر انبه، آناناس و هلو نیز استفاده کرد. دسر رومانف در عین سادگی بسیار خوشمزه است آن را تهیه و از خوردن آن لذت ببرید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع دسر و بستنی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ویدیو / اظهارات جواد خیابانی درباره واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال