طرز تهیه حمص بادمجان یا متبل بادمجان


طرز تهیه حمص بادمجان یا متبل بادمجان

حمص بادمجان، که به عنوان متبل بادمجان یا بابا غنوج نیز شناخته می شود، یک پیش غذای خاورمیانه ای خوشمزه و کرمی است که از بادمجان کبابی، نخود، ارده، آبلیمو، سیر، نمک و فلفل تهیه می شود.

حمص، پیش غذای عربی با بادمجان کبابی

همانطور که می دانید حمص یکی از غذاهای بسیار خوشمزه می باشد که به عنوان پیش غذا و یا یک شام ساده می توانید از آن استفاده کنید. این غذا به طور سنتی با نان پیتا سرو می شود و می تواند به عنوان دیپ، سس یا حتی به عنوان بخشی از یک وعده غذایی کامل استفاده شود.

مواد لازم برای تهیه حمص بادمجان :

2 عدد بادمجان بزرگ
1/4 پیمانه نخود پخته شده
1/4 پیمانه ارده
2 حبه سیر، رنده شده
آبلیمو به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون برای تزیین (اختیاری)

طرز تهیه حمص بادمجان یا متبل بادمجان

طرز تهیه حمص بادمجان:

بادمجان ها را با چنگال سوراخ کرده و روی شعله مستقیم گاز یا در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد کباب کنید تا پوست آنها سیاه و گوشتشان نرم شود.
پس از خنک شدن بادمجان ها، پوست آنها را جدا کرده و گوشتشان را با قاشق له کنید.
نخود پخته شده، ارده، سیر، آبلیمو، نمک و فلفل را به بادمجان له شده اضافه کنید و با مخلوط کن یا غذاساز تا زمانی که یکدست و صاف شود مخلوط کنید.
حمص بادمجان را در ظرف سرو بریزید و با روغن زیتون، فلفل پاپریکا یا سبزیجات تازه تزیین کنید.

طرز تهیه حمص بادمجان یا متبل بادمجان

نکات تکمیلی:

برای طعم دودی قوی تر، می توانید بادمجان ها را قبل از کباب کردن روی آتش ذغال بپزید.
اگر نخود پخته شده در دسترس ندارید، می توانید از نخود خشک استفاده کنید. برای این کار، نخود را به مدت یک شب در آب خیس کنید و سپس طبق دستورالعمل روی بسته آن بپزید.
می توانید از انواع مختلف ارده در این غذا استفاده کنید، اما ارده کنجد طعمی کلاسیک و خوشمزه به آن می دهد.
برای یک حمص بادمجان تندتر، می توانید از فلفل قرمز یا فلفل هالوپینو به مواد اضافه کنید.
حمص بادمجان را می توان تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

صهیونیست‌ها چگونه غافلگیر شدند؟