آموزش پخت کتلت لوبیا قرمز مرحله به مرحله


آموزش پخت کتلت لوبیا قرمز مرحله به مرحله

کتلت لوبیا قرمز، یک غذای خوشمزه و پر پروتئین گیاهی است که از ترکیب لوبیا قرمز پخته شده، سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ، ادویه جات و آرد سوخاری تهیه می شود.

کتلت لوبیا قرمز خوشمزه و مخصوص

کتلت لوبیا قرمز، طعمی جدید و گیاهی را به دنیای کتلت‌ها اضافه می‌کند. این غذا نه تنها برای گیاهخواران، بلکه برای همه افرادی که به دنبال تنوع در رژیم غذایی خود هستند، مناسب است. کتلت لوبیا قرمز به دلیل نداشتن گوشت، برای افراد گیاهخوار و کسانی که به دنبال غذاهای کم چرب و رژیمی هستند، گزینه مناسبی است.

در اینجا طرز تهیه کتلت لوبیا قرمز را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم:

مواد لازم جهت تهیه کتلت لوبیا قرمز:

لوبیا قرمز: ۱ پیمانه
سیب زمینی: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
جعفری: ۳ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
پودر آویشن: به مقدار لازم
زیره و تخم گشنیز: نوک قاشق چای خوری

آموزش پخت کتلت لوبیا قرمز مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت لوبیا قرمز:

آماده سازی لوبیا: لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کنید. سپس آب آن را خالی کرده و با آب تازه به مدت ۱ تا ۲ ساعت بپزید تا نرم شود.
آماده سازی سیب زمینی و پیاز: سیب زمینی را آب پز و یا بخارپز کنید. سپس پوست آن را کنده و رنده کنید. پیاز را نیز رنده کرده و آب آن را بگیرید.
مخلوط کردن مواد: لوبیا قرمز پخته شده را له کنید و یا از غذاساز برای پوره کردن آن استفاده کنید. سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، جعفری ساطوری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر آویشن، زیره و تخم گشنیز را به لوبیا قرمز اضافه کنید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
شکل دادن به کتلت: از مخلوط کتلت به اندازه یک گردوی متوسط برداشته و با دست به آن شکل دهید.
سرخ کردن کتلت: در یک تابه مقداری روغن مایع داغ کنید و کتلت ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ و crispy شوند.
سرو کتلت: کتلت لوبیا قرمز را می توانید با نان، سس گوجه، ماست یا هر نوع سس دلخواهتان سرو کنید.

حتماً بخوانید:
آموزش پخت کتلت لوبیا قرمز مرحله به مرحله

آشنایی با کالری، ارزش غذایی و خواص لوبیا قرمز

یکی از پرمصرف ترین حبوبات در بین مردم لوبیای قرمز است، خواص لوبیا قرمز آنقدر زیاد است که در بین مواد خوراکی از جایگاه بالایی برخوردار است، این لوبیای…

نکات تکمیلی:

برای اینکه کتلت های شما انسجام بیشتری داشته باشند، می توانید ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی به مواد کتلت اضافه کنید.
اگر به طعم تند علاقه دارید، می توانید از فلفل قرمز به مقدار دلخواه به مواد کتلت اضافه کنید.
می توانید از سبزیجات دیگری مانند هویج یا قارچ نیز در کتلت لوبیا قرمز استفاده کنید.
برای پخت کتلت می توانید از فر نیز استفاده کنید. کتلت ها را در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.

آموزش پخت کتلت لوبیا قرمز مرحله به مرحله

فواید کتلت لوبیا قرمز:

کتلت لوبیا قرمز منبع خوبی از پروتئین گیاهی، فیبر، آهن و ویتامین ها است.
این غذا به دلیل نداشتن گوشت، برای افراد گیاهخوار و کسانی که به دنبال غذاهای کم چرب و رژیمی هستند، مناسب است.
فیبر موجود در لوبیا قرمز به هضم غذا کمک می کند و باعث احساس سیری در شما می شود.
آهن موجود در لوبیا قرمز برای حمل اکسیژن در بدن ضروری است.

امیدوارم از این دستور تهیه کتلت لوبیا قرمز لذت ببرید!



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

فال حافظ روزانه یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 با معنی و تفسیر دقیق