آموزش روش تهیه کرامبل سیب با طعم عالی
کرامبل سیب یک دسر خوشمزه و ساده است که از سیبهای پخته شده و یک رویه ترد و کرهای تشکیل شده است. این دسر را میتوان به عنوان صبحانه، میان وعده یا دسر بعد از غذا سرو کرد.
کیک کرامبل سیب با عطر و طعم بی نظیر
کرامبل سیب یک دسر خوشمزه و ساده است که میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا میان وعده برای افراد در هر سنی سرو شود. این دسر سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی است و میتواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد.
مواد لازم برای کرامبل سیب:
سیب: 4 عدد
شکر: 1/2 پیمانه
دارچین: 1 قاشق چای خوری
کره: 100 گرم
آرد: 1 پیمانه
جو دوسر پرک شده: 1/2 پیمانه
شکر قهوهای: 1/4 پیمانه
نمک: 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه کرامبل سیب:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سیبها را پوست بکنید و به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید.
سیبهای خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و شکر و دارچین را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
سیبها را در ظرف پیرکس یا قالب مورد نظر خود بریزید.
برای تهیه رویه کرامبل، کره را به قطعات کوچک خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
آرد، جو دوسر پرک شده، شکر قهوهای و نمک را به کره اضافه کنید و با انگشتان خود مخلوط کنید تا خمیری شبیه به نان خرد شده به دست آید.
خمیر کرامبل را روی سیبها پخش کنید.
کرامبل را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید تا سیبها نرم شوند و رویه کرامبل طلایی رنگ شود.
کرامبل سیب را گرم یا سرد سرو کنید.
نکات تکمیلی:
میتوانید به جای سیب از میوههای دیگر مانند گلابی، هلو یا توت فرنگی نیز استفاده کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید به کرامبل سیب، مغزها و میوههای خشک مانند بادام، گردو، کشمش و انجیر نیز اضافه کنید.
کرامبل سیب را میتوانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.