این توپک ها برای تزیین سفره افطارتان بی نظیر هستند!!!


این توپک ها برای تزیین سفره افطارتان بی نظیر هستند!!!

خرما یکی از اجزای اصلی سفره افطار ماه رمضان است. با خرما و مغزها می توانید توپک های خوشمزه خرمایی را درست کرده و از خوردن آنها در وعده افطارتان لذت ببرید 6508 دسر 1403/01/20

توپک های خرمایی برای سفره افطار ماه رمضان

مواد لازم برای توپک های خرمایی :

خرما : 250 گرم ( بهتر است از خرماهای دشتستانی که درون جعبه های فشرده ای قرار دارند استفاده کنید )گردوی خرد شده ریز : 100 گرم
پسته خرد شده ریز : 100 گرم
بادام خرد شده ریز : 100 گرم
کنجد و پودر نارگیل برای تزیین : مقداری

بیشتر بدانید : توپک های شکلاتی، یک دسر نیم ساعته و خوشمزه


طرز تهیه توپک خرمایی :

خرماها را کاملا بشویید و درون آبکش بگذارید تا آب آن کاملا خشک شود.
هسته خرماها را کامل درآورده و با دست حسابی خرماها را روز دهید.
اگر از خرماهایی به غیر از خرمای دشتستانی استفاده می کنید باید پوست خرماها هم کنده شوند.
پسته، بادام و گردو خرد شده را به مخلوط خرماها اضافه کرده و مجددا ورز دهید.
از خرماهای له شده به اندازه فندق بردارید و گلوله درست کنید.
این گلوله ها رادرون کنجد و پودر نارگیل بغلطانید.

نکته 1 : اگر درون خرماها پسته، بادام و گردو را مخلوط نکنید می توانید برای تزیین به جای کنجد و پودر نارگیل از بادام، پسته و گردوی پودر شده استفاده کرده و گلوله های خرما را در آن بغلطانید.

تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جوک،متن و اس ام اس بی ادبی و زناشویی شب جمعه (18+)