769 مسافر نوروزی در تصادفات جاده‌ای جان باختند


769 مسافر نوروزی در تصادفات جاده‌ای جان باختند

معاون عملیات پلیس راهور فراجا از جان‌باختن ۷۶۹ مسافر نوروزی در تصادفات خبر داد.

به گزارش تجارت‌نیوز، محمدباقر سلیمی معاون عملیات پلیس راهور فراجا به آخرین آمار تصادفات نوروزی و جان‌باختگان حوادث ترافیکی اشاره و اظهار داشت: از ۲۴ اسفندماه تا ۱۳ فروردین ماه، ۹۷ هزار تصادف در سراسر کشور رخ داد؛ در این تصادفات متاسفانه ۷۶۹ نفر جان خود را از دست دادند که به صورت میانگین روزانه چهل و نیم نفر را از دست داده‌ایم. همچنین در این تصادفات، ۲۰ هزار و ۲۱۴ نفر زخمی شده‌اند؛ بنابراین به صورت میانگین روزانه هزار و ۱۱۵ نفر در تصادفات مجروح شده‌اند.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا با اشاره به علل تصادفات نوروزی نیز گفت: تحلیل تصادفات امسال نشان می‌دهد که ۴۴ درصد تصادفات به خاطر عدم توجه به جلو است که ناشی از خستگی و خواب آلودگی رانندگان بوده که ادامه دادن رانندگی با این شرایط منجر به وقوع تصادفات شده است.

سردار سلیمی تصریح کرد: ۲۰ درصد از تصادفات ناشی از عدم توانایی کنترل وسیله نقلیه است که این مساله نیز ناشی از سرعت غیرمجاز است؛ هشت درصد از تصادفات به علت سبقت غیرمجاز و انحراف و تجاوز به چپ در راه‌های دوطرفه است که باعث تصادفات بسیار شدید و پرتلفات می‌شود که این تخلف نیز سومین علل تصادف‌های جاده‌ای را به خود اختصاص داده است.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا با بیان اینکه ۶ درصد از تصادفات ناشی از تغییر مسیر ناگهانی و عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، عدم رعایت حق تقدم‌ها و گردش‌ها است، اظهار داشت: در مجموع چهار عامل اصلی عدم توجه به جلو، عدم توانایی کنترل وسیله نقلیه، سبقت غیرمجاز و تغییر مسیر ناگهانی ؛ ۷۸ درصد علت تصادفات را شامل می‌شوند.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا به آمار تردد جاده‌ای اشاره و بیان داشت: تردد شمارها در جاده های اصلی ۵۱۲ میلیون تردد را ثبت کرده‌اند که نسبت به سال گذشته دو درصد کاهش یافته است.

وی گفت: یک میلیون خودرو در سایر استان‌ها مانده و هنوز به شهر مبدا بازنگشته‌اند.

سردار سلیمی با بیان اینکه تنها در پایتخت، ۶۰۰ هزار خودرو هنوز به شهر بازنگشته‌اند؛ گفت: این خودروها عموما در مازندران، گیلان، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و نوار ساحلی جنوبی کشور شامل استان های خوزستان، هرمزگان و بوشهر هنوز در سفر هستند که پیش بینی می شود در پایان هفته، شاهد ترافیک سنگین و نیمه سنگین بازگشت باشیم که امیدواریم با رعایت قوانین، میزان تصادفات کاهش یابد.

وی با اشاره به ساعت‌هایی که بیشترین تصادفات در آن رخ می‌دهد؛ افزود: بین ساعت چهار بعدازظهر تا هشت شب، ۲۸ درصد تصادفات رخ داده است که در مجموع شامل یک سوم تصادفات می‌شود؛در این ساعات که نزدیک به اذان مغرب و افطار در ایام ماه مبارک رمضان است متاسفانه تصادفات بیشتر رخ می‌دهد زیرا در این زمان میانگین سرعت بالاتر رفته رفته و عجله و شتاب افزایش پیدا می‌کند که باعث بروز تصادفات می‌شود.

منبع : فارس
به اشتراک گذاری

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اقتصادی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تفسیر و رازهای بسیار خواندنی روشن کردن شمع