رکود بازار مسکن، عامل عدم درآمدزایی مشاورین املاک


رکود بازار مسکن، عامل عدم درآمدزایی مشاورین املاک

نایب رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: رکود حاکم بر بازار مسکن درآمد مشاوران املاک را تحت تأثیر قرار داد و به دلیل رکود تعدادی از مشاوران املاک از این شغل خارج شدند.

رکود بازار مسکن، عامل عدم درآمدزایی مشاورین املاک

به گزارش راهبرد معاصر، داوود بیگی‌نژاد نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه اگر در سال آینده واحدهای مسکونی نهضت ملی در بازار مسکن عرضه شود؛ شاهد کاهش قیمت مسکن خواهیم بود، گفت: بازار مسکن قطعاً از سایر بازارهای اقتصادی تأثیر پذیر خواهد بود؛ زیرا اگر بازارهایی ارزی و طلا در آرامش باشند، بازار مسکن نیز تبعیت کرده و شاهد نوسان هیجانی قیمت نخواهیم بود.

نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران در ادامه در خصوص «سامانه خودنویس» تاکید کرد: وزارت راه و شهرسازی متولی سامانه املاک و مستغلات و مدیریت بازار مسکن است و از سال (۱۳۸۸) سامانه املاک و مستغلات در جهت کدگیری و ثبت قراردادهای متعاملین، کد رهگیری صادر کرده؛ از خرداد ماه امسال، سامانه املاک و اسکان برای ثبت موضوعات ملکی مردم به جهت خانه‌های خالی ایجاد شده بود که وزارتخانه این سامانه را تغییر داد و سامانه‌ای به جهت صدور کد طراحی کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه حدود ۱۴ سال از راه‌اندازی سامانه املاک و مستغلات می‌گذرد، قطعاً تمامی باگ‌ها و اشتباهات آن را طی سال‌ها مرتفع شده اما طی این سال‌ها مشاوران املاک با یک سامانه ناقص خدمات‌رسانی می‌کردند؛ سامانه‌ای که صرفاً برای ثبت اسناد و املاک ارتباط داشته است، در واقع برخی از دستگاه‌های اجرایی هنوز وظایف قانونی خود را در جهت تکمیل سامانه املاک و اسکان انجام ندادند و امروز تعریفی در قانون در جهت طراحی سامانه خودنویس ایجاد نشده است.

بیگی‌نژاد تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ قیمت مسکن متعادل حرکت کرد اما در بهمن‌ماه قیمت‌ها به دلیل افزایش نرخ دلار نوساناتی را تجربه کرد. ناگفته نماند رکود حاکم بر بازار مسکن، درآمد مشاوران املاک را تحت تأثیر قرار داد و به دلیل رکود تعدادی از مشاوران املاک از این شغل خارج شدند./ مهر

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لخته خون گوشتی شبیه جگر در پریودی چیست و چه علتی دارد‌؟ +‌روش درمان