طرز تهیه شیرینی نخودچی عید در خانه


طرز تهیه شیرینی نخودچی عید در خانه

شیرینی نخودچی را با عطر و طعم خاص در خانه درست کنید.

شیرینی نخودچی را به راحتی می توانید در خانه برای عید با طعم و عطری عالی درست کنید.

مواد لازم:

آرد نخودچی: 450 گرم

پودر قند: 250 گرم

روغن جامد: 250 گرم

هل سبز ساییده شده: 1 قاشق چای‌خوری

گلاب: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

خلال پسته برای تزیین (اختیاری)

طرز تهیه:

آماده‌سازی مواد:

آرد نخودچی را الک کنید تا گلوله‌های آن جدا شده و بافت صاف و یکدستی داشته باشد.

پودر قند را نیز الک کنید تا ذرات آن نرم‌تر شده و با روغن به ‌خوبی مخلوط شوند.

هل سبز را آسیاب کرده و پودر آن را آماده کنید.

مخلوط کردن مواد:

روغن جامد را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.

پودر قند را به روغن اضافه کرده و با همزن برقی به مدت 3 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و پف‌دار شود.

هل ساییده شده را به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کنید و هم بزنید تا عطر هل در مواد پخش شود.

در آخر، گلاب را به مواد اضافه کنید و به ‌خوبی مخلوط کنید.

اضافه کردن آرد نخودچی:

آرد نخودچی را به تدریج به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر جمع شود.

در این مرحله، خمیر را با دست ورز دهید تا کاملاً یکدست و صاف شود. خمیر باید نرم و لطیف باشد و به دست نچسبد.

اگر خمیر کمی سفت بود، می‌توانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید.

استراحت خمیر:

خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 1 تا 24 ساعت در یخچال استراحت دهید. استراحت دادن خمیر باعث می‌شود تا طعم و عطر مواد به ‌خوبی به خورد هم رفته و شیرینی‌ها پف ‌کنند.

طرز تهیه شیرینی نخودچی عید در خانه

پخت شیرینی:

فر را با دمای 160 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

خمیر را از یخچال خارج کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شود.

خمیر را به ضخامت 1 تا 1.5 سانتی‌متر پهن کنید و با قالب دلخواه خود شیرینی‌ها را قالب بزنید.

روی شیرینی‌ها را با خلال پسته تزیین کنید.

سینی فر را در فر قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که شیرینی‌ها کمی طلایی رنگ شوند، بپزید.

نکات مهم:

برای طعم بهتر، می‌توانید از آرد نخودچی بوداده استفاده کنید. برای این کار، آرد نخودچی را در فر یا روی تابه با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر و طعم آن آزاد شود.

اگر خمیر خیلی شل بود، می‌توانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی به آن اضافه کنید.

برای پخت یکنواخت شیرینی‌ها، از سینی فر ضخیم استفاده کنید.

بعد از پخت، شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید تا کاملاً خنک شوند. سپس آنها را در ظرف دربسته نگهداری کنید.

با این دستور پخت می‌توانید به ‌راحتی شیرینی نخودچی‌های خوشمزه و عیدانه را در خانه تهیه کنید و از طعم و عطر بی‌نظیر آنها لذت ببرید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


با بطری خالی نوشابه و آب معدنی کاردستی های جالب بسازید