روش پخت خوراک لوبیا با روغن زیتون (تصویری)
این خوراک یک غذای گیاهی ساده و خوشمزه است که با هر نوع لوبیایی که دوست دارید می توانید این غذا را تهیه کنید. روغن زیتون برای طعم بهتر در این غذا استفاده شده است.
خوراک لوبیا با روغن زیتون
این خوراک یکی از غذاهای کلاسیک و متداول در ترکیه است که بسیار هم خوشمزه است و میتوان آنرا با نان و یا برنج سرو کرد .
مواد لازم :
لوبیا: ۵۰۰ گرم
سیب زمینی: یک عدد
هویج: متوسط یک عدد
پیاز متوسط: یک عدد
گوجه فرنگی: یک عدد
سیر: ۳ حبه
روغن زیتون: یک استکان چایخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق مرباخوری
آب ولرم: ۲/۵ لیوان
شکر: یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه :
برای پخت خوراک لوبیا ابتدا لوبیا را برای چند ساعت در آب خیس میکنیم. بعد لوبیا را در ابکش می ریزیم .
در قابلمه مناسبی لوبیا را ریخته و رویش به مقداری آب می ریزیم که روی لوبیا را بپوشاند .به مدت ۱۵ دقیقه می جوشانیم و سپس آبکشی می کنیم.
پوست گوجهفرنگی را می گیریم و گوجه و هویج و سیب زمینی را قطعات کوچک ریز می کنیم. پیاز و سیر را هم ریز می کنیم .
در یک قابلمه گود و مناسب روغن زیتون را ریخته و پیاز ها را اضافه می کنیم و ۲-۳ دقیقه تفت میدهیم بعد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت میدهیم.
سیب زمینی و هویج را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. بعد سیر ریز شده را هم رویش ریخته و چند دقیقه تفت میدهیم.
سیب زمینی و هویج را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. بعد سیر ریز شده را هم رویش ریخته و چند دقیقه تفت میدهیم.
گوجه را هم اضافه کنید و تا وقتی گوجه نرم شود روی حرارت چند بار هم بزنید.
سپس لوبیای آبکش شده را روی مواد قبلی می ریزیم و یک قاشق سوپخوری شکر و به مقدار کافی نمک و فلفل ریخته ،خوب مخلوط میکنیم .
۲/۵ لیوان آب ولرم روی غذا ریخته و هم می زنیم.
درب قابلمه را گذاشته و روی شعله بگذارید تا به جوش آید بعد حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت کافی بپزد تا لوبیا نرم شود ولی له نشود.
بعد از پختن در ظرف مناسب کشیده ومی توانید رویش را با جعفری خورد شده تزئین کنید .
می توانید این غذای خوشمزه را با برنج هم سرو کنید. نوش جان
تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی دلگرم