طرز تهیه سالاد شیرازی مجلسی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله


طرز تهیه سالاد شیرازی مجلسی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

سالاد شیرازی، یک سالاد سنتی ایرانی، متشکل از خیار، گوجه فرنگی و پیاز نگینی شده است که با آبغوره، نمک، فلفل سیاه و نعناع خشک طعم دار می‌شود. این سالاد به عنوان یک چاشنی محبوب در کنار اکثر غذاهای ایرانی سرو می‌شود.

طرز تهیه سالاد شیرازی مجلسی

سالاد شیرازی یا سالاد سنقری به عنوان یک سالاد ملی در ایران شناخته می‌شود و در کنار بیشتر غذاهای ایرانی، به عنوان چاشنی غذا مصرف می‌شود.

مواد لازم جهت تهیه سالاد شیرازی مجلسی :

خیار: 3 عدد
گوجه فرنگی: 3 عدد
پیاز: 1 عدد متوسط
نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری
آبغوره: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
لیمو ترش: 1 عدد (اختیاری)
جعفری: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
فلفل دلمه ای: 1/2 عدد (اختیاری)

طرز تهیه سالاد شیرازی مجلسی:

خیار، گوجه فرنگی و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
مواد را در یک کاسه مناسب مخلوط کنید.
نعناع خشک، آبغوره، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به ‌خوبی مخلوط کنید.
در صورت تمایل، می‌توانید آبلیمو، جعفری ساطوری شده و فلفل دلمه ای نگینی شده نیز به سالاد اضافه کنید.
سالاد را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
سالاد را در ظرف مورد نظر خود بریزید و با لیمو ترش تزئین کنید.

طرز تهیه سالاد شیرازی مجلسی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

کالری سالاد شیرازی به مقدار مواد اولیه بستگی دارد. به طور تقریبی، یک بشقاب متوسط سالاد شیرازی (100 گرم) حدود 30 کالری دارد.

نکات تکمیلی:

برای طعم بهتر، از مواد اولیه تازه و با کیفیت استفاده کنید.
می‌توانید از آبلیمو به جای آبغوره استفاده کنید.
اگر پیاز را دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید.
برای تندتر شدن سالاد، می‌توانید از فلفل سبز تند استفاده کنید.
سالاد شیرازی را می‌توانید به عنوان پیش غذا یا همراه با غذاهای مختلف سرو کنید.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا