این خوراکی قرمز رنگ سرشار از خواص ضد سرطان است
گوجه فرنگی خواص ضد سرطان دارد.
به گزارش راهبرد معاصر؛ لیکوپن ترکیبی موجود در گوجهفرنگی است که عامل رنگ قرمز آن بوده و خاصیت ضد سرطانی دارد. مطالعات زیادی دریافتهاند مصرف بیشتر لیکوپن و گوجهفرنگی منجر به کاهش ریسک سرطان پروستات میشود.
مروری بر ۱۷ مطالعه نشان داد مصرف منظم گوجهفرنگی خام و پخته و لیکوپن همگی میتوانند ریسک سرطان پروستات را کاهش دهند.
در روز یکی دو وعده گوجهفرنگی مصرف کنید. استفاده از گوجهفرنگی در بیشتر غذاها ممکن است. / خبرآنلاین