نپتون ترسیم گر موضوع انسانیت است/ دوست دارم گریمی متفاوت داشته باشم که شناخته نشوم!


« امین میری » بازیگر فیلم سینمایی "نپتون" میگوید: فیلم سینمایی "نپتون" پیرامونِ انسانیت است در حالیکه متاسفانه می‌بینیم این موضوع در بین افراد آنچنان از اهمیت برخوردار نیست تا حدی که گاهی وقتی توجه به این مقوله در شخصی بروز می یابد به...

« امین میری » بازیگر فیلم سینمایی "نپتون" میگوید: فیلم سینمایی "نپتون" پیرامونِ انسانیت است در حالیکه متاسفانه می‌بینیم این موضوع در بین افراد آنچنان از اهمیت برخوردار نیست تا حدی که گاهی وقتی توجه به این مقوله در شخصی بروز می یابد به اخراج او از کارش منجر می گردد. او اظهارداشت : در ایفای نقش هایم دوست دارم گریمی متفاوت و غیر قابل تشخیص داشته باشم به گونه ای که گریم بتواند در کنار تلاشم برای بهتر ایفا کردن نقشم ، کمک کند.

امین میری بازیگر فیلم سینمایی" نپتون" در گفتگو با دیباچه گفت: تلاشم این است که نقش هایی که به من در هر فیلمی و یا سریال سپرده می‌شود، متفاوت بازی کنم به گونه ای که با نقش های قبلی من شباهت نداشته باشد و این مهم است که‌ چقدر از پس نقش خود برایم و آن را با مخاطب به تعامل بگذارم.

"نپتون" ترسیم گر موضوع انسانیت است/ دوست دارم گریمی متفاوت داشته باشم که شناخته نشوم!

بازیگر نمایش خانگی مجموعه " سقوط" در نقش "ابوخالد" در ادامه یاد آور شد: در فیلم "نپتون" گریم خاص و سنگینی نداشتم، کلا دوست داشتم گریمی داشته باشم که شناخته نشوم و این خیلی به متفاوت بازی کردن کمک می‌کند. البته این مقوله فقط گریم یا لباس نیست و یک هنرمند باید در نوع بازی و اجرای نقشش این اتفاق بیفتد و تلاشم بر این بوده که از عهده آن برآمده باشم.

« میری» پیرامون مضمون فیلم "نپتون" که بر اساس انسانیت شکل گرفته گفت: انسانیت مقوله ای است که مستحق همه افراد است اما علی رغم این موضوع گاهی در برخی ارتباط ها به آن، بی توجهی می‌شود که اکثر آنها نیز عمدی اتفاق می افتد و این موضوع در همه مشاغل به ویژه سینما، تلویزیون، فضا های اجتماعی و حتی متاسفانه خانواده ها نیز وجود دارد.

بازیگر نقش " زهره مار خان" در مجموعه "گیل دخت" پیرامون انسانیت و اهمیت توجه به آن خاطرنشان کرد: به مرور هر چه جلو می رویم انسانیت کمتر می‌شود و در ارتباط با این مقوله متخصصان، جامعه شناسان و روانشناسان میتوانند بهتر و بیشتر پیرامون آن گفتگو داشته باشند و آن چه که بنده به آن معتقد هستم آن است که به دلیل شرایط اقتصادی، اجتماعی و زندگی هایی که رو به سختی و فشار های زیاد است، سبب شده تا انسان ها در روابط اجتماعی با یکدیگر چندان به مقوله انسانیت توجه نداشته باشند، به گونه ای که از یکدیگر حق طلب میکنند.
دردناک تر این است که‌ هنر، دارای اعتلای رفتار انسانی است و وقتی که در فضای هنری رفتار های غیر انسانی دیده می‌شود نوعی بی اعتمادی و تناقض ها شکل میگیرد در صورت اینکه هنر سرشار از خوبی و زیبایی هاست و بدی در آن جایی ندارد.

گفتگو از دینا محمدی

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فرهنگی و هنری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اسکلت رویا