دستور پخت کوکی سابله (Sable) به روش اصلی
کوکی سابله در واقع نوعی شیرینی فرانسوی است که به نام سابله شناخته می شود. این شیرینی اصالتاً متعلق به شهر کان در استان نرماندی سفلی فرانسه است. سابله ها به طور سنتی گرد و دالبری هستند .
طرز تهیه کوکی سابله مرحله به مرحله
کوکی های Sable سابله تقریباً در همه مناطق فرانسه تهیه می شوند. این خمیر شیرینی کلاسیک، از کره، تخم مرغ و آرد تهیه میشود. Sable در زبان فرانسوی به معنای "شن" است. با هم این کوکی خوشمزه و آسان را میپزیم!
مواد لازم برای تهیه کوکی سابله :
1 عدد تخم مرغ
1 بسته وانیل شکری
کره 150 گرم، در دمای اتاق
100 گرم پودر قند
آرد 250 گرم
5 گرم بیکینگ پودر
طرز تهیه کوکی سابله :
کره و شکر را حدود 3 دقیقه با همزن بزنید تا به حالت خامه ای درآید.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با دست ورز دهید. خمیر شکننده ای به دست می آید.
خمیر را بین کاغذ روغنی پهن می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
با استفاده از قالب گرد برش بزنید و در فر 170 درجه به مدت 12 دقیقه بپزید.
تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی دلگرم