سوپ تره فرنگی؛ یک پیش غذای فوق العاده لذیذ بین المللی


سوپ تره فرنگی؛ یک پیش غذای فوق العاده لذیذ بین المللی

سوپ تره فرنگی یکی از سوپ‌های لذیذ و بین المللی است که علاوه بر ایران در کشورهای دیگر نیز طبخ می‌شود.

وقت صبح، سوپ تره فرنگی یک غذا و پیش‌غذای خوشمزه است که هم مزه عالی دارد و هم بافت نرم. در این سوپ می‌توان از مواد غذایی مختلفی استفاده کرد.

مواد لازم:

  • ۴ عدد تره فرنگی

  • ۳ عدد سیب‌زمینی

  • ۲ عدد هویج خام

  • ۱۰۰ گرم خامه صبحانه

  • ۱ فنجان شیر کم چرب

  • ۴ فنجان آب مرغ، کم نمک

  • ۳ قاشق غذا خوری روغن

  • ۱ قاشق چایخوری نمک

  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه

  • ۱ قاشق چایخوری زردچوبه

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید.

حالا آب مرغ را درون قابلمه بریزید و زیر آن را روشن کنید و سیب زمینی های نگینی را به آن اضافه نمایید.

هویج ها را هم بشویید و پوست بکنید و نگینی خرد کنید و درون قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید تا خوب بپزد.

تره ها را بشویید و پاک کنید و روی تخته ساطوری کنید تا ریز شود.

حالا پیازها را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه روغن بریزید و خوب آن‌ها را تفت دهید.

سپس تره فرنگی را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. در این بین زردچوبه بریزید تا رنگ آن زیباتر شود.

حالا ترکیب پیاز و تره را به قابلمه اضافه کنید و به آن نمک و فلفل بزنید تا خوب مخلوط شود.

حالا می‌توانید مخلوط سوپ را خوب پوره کنید تا یک دست شود.

وقتی مواد را پوره کردید به قابلمه برگردانید و به آن شیر اضافه کنید تا کمی بجوشد و قوام برسد.

وقتی سوپ خوب جا افتاد از روی حرارت بردارید و صبر کنید خنک شود. حالا خامه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

کد خبر : ۲۲۵۶۱۳
۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۳
0

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


آزاد راه