سوپ تره فرنگی؛ یک پیش غذای فوق العاده لذیذ بین المللی
سوپ تره فرنگی یکی از سوپهای لذیذ و بین المللی است که علاوه بر ایران در کشورهای دیگر نیز طبخ میشود.
وقت صبح، سوپ تره فرنگی یک غذا و پیشغذای خوشمزه است که هم مزه عالی دارد و هم بافت نرم. در این سوپ میتوان از مواد غذایی مختلفی استفاده کرد.
مواد لازم:
-
۴ عدد تره فرنگی
-
۳ عدد سیبزمینی
-
۲ عدد هویج خام
-
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
-
۱ فنجان شیر کم چرب
-
۴ فنجان آب مرغ، کم نمک
-
۳ قاشق غذا خوری روغن
-
۱ قاشق چایخوری نمک
-
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
-
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید.
حالا آب مرغ را درون قابلمه بریزید و زیر آن را روشن کنید و سیب زمینی های نگینی را به آن اضافه نمایید.
هویج ها را هم بشویید و پوست بکنید و نگینی خرد کنید و درون قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید تا خوب بپزد.
تره ها را بشویید و پاک کنید و روی تخته ساطوری کنید تا ریز شود.
حالا پیازها را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه روغن بریزید و خوب آنها را تفت دهید.
سپس تره فرنگی را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. در این بین زردچوبه بریزید تا رنگ آن زیباتر شود.
حالا ترکیب پیاز و تره را به قابلمه اضافه کنید و به آن نمک و فلفل بزنید تا خوب مخلوط شود.
حالا میتوانید مخلوط سوپ را خوب پوره کنید تا یک دست شود.
وقتی مواد را پوره کردید به قابلمه برگردانید و به آن شیر اضافه کنید تا کمی بجوشد و قوام برسد.
وقتی سوپ خوب جا افتاد از روی حرارت بردارید و صبر کنید خنک شود. حالا خامه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.