طرز تهیه کیک ریکوتا (دسر ایتالیایی)


طرز تهیه کیک ریکوتا (دسر ایتالیایی)

کیک ریکوتا یک دسر خوشمزه و سبک است که از پنیر ریکوتا تهیه می شود. پنیر ریکوتا یک پنیر نرم و خامه ای است که از شیر ترش تهیه می شود. این پنیر طعمی ملایم و شیرین دارد و بافتی لطیف و مخملی دارد.

طرز تهیه کیک پنبه ای ریکوتا با اصالت ایتالیایی

کیک ریکوتا یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای ایتالیایی است. این کیک با استفاده از ریکوتا، یک نوع پنیر ایتالیایی، تهیه می‌شود. روش تهیه این کیک بسیار ساده است. کیک ریکوتا طعم خوشمزه‌ای دارد و می‌تواند به عنوان یک دسر عالی برای هر مناسبتی استفاده شود.

کیک ریکوتا یک نوع کیک است که از ریکوتا، یک نوع پنیر ایتالیایی، تهیه می‌شود. این کیک معمولاً با اضافه کردن مواد دیگری مانند تخم مرغ، شکر، آرد و وانیل تهیه می‌شود و در نهایت در فر پخته می‌شود. کیک ریکوتا عموماً با توت‌فرنگی یا سبزیجات تزئین می‌شود و به عنوان یک دسر خوشمزه و محبوب شناخته می‌شود.

مواد لازم :

  • پنیر ریکوتا ۲۵۰ گرم
  • ماست خامه‌ای ۱۲۵ گرم
  • نشاسته ذرت ۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ ق غ
  • لیموترش ۱ عدد
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۷۰ گرم
  • وانیل ۱ ق .چ

طرز تهیه کیک ریکوتا (دسر ایتالیایی)

طرز تهیه کیک پنبه ای ریکوتا

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا پنیر و ماست خامه ای را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست و لطیف شود

سپس در ظرف دیگر تخم مرغ ها به همراه وانیل و شکر را خوب با هم زن دستی مخلوط میکنیم و بعد به مخلوط پنیر و ماست اضافه و مخلوط میکنیم. و پوست لیمو ترش را درون آن رنده میکنیم

سپس نشاسته و بیکینگ پودرمان را اضافه ومخلوط میکنیم

بعد محتوای درست شده را به قالب از قبل چرب شده یا کاغذ روغنی گذاشته شده میریزیم رویه بیرونی قالب را با فویل میپوشانیم و درون ظرف بزرگتری که آب جوش قرار دارد میگذاریم و بعد به فر از پیش گرم شده میفرستیم پس از آمادا شدن می گذاریم تا کمی سرد شود.

سپس مقداری پودر قند را با الک روی کیک بپاشید به طوری که پودر قند کاملاً سطح و اطراف کیک را بپوشاند سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید روی چند قسمت از کیک مقداری خامه فرم گرفته یا گاناش شکلاتی و یا شکلات ذوب شده بریزید.

طرز تهیه کیک ریکوتا (دسر ایتالیایی)

نکات مهم جهت تهیه کیک ریکوتا

در طرز تهیه کیک ریکوتا ابتدا از قبل فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید

خمیر را بیش از حد هم نزنید. در طرز تهیه کیک ریکوتا وقتی مواد خشک را به مواد خیس اضافه می‌کنید، باید خمیر را هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. اما هم زدن بیش از حد خمیر می‌تواند باعث شود بافت خمیر محکم شود.

آیا می‌توانم کیک ریکوتا را بدون فر تهیه کنم؟

بله، می‌توانید کیک ریکوتا را بدون فر تهیه کنید. برای این منظور، مواد را با هم مخلوط کنید و در قالب مناسب برای پخت در حمام مرطوب قرار دهید. سپس قالب را با غلاف پلاستیک پوشانده و در حمام مرطوب(قابلمه ای که درونش آب دارد و با دم کن پوشانده شده) برای حدود ۴۰-۴۵ دقیقه قرار دهید.

منبع : پرشین وی


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


معما / زیر 10 ثانیه نسبت فامیلی ما رو حدس بزنید !!