دستور تهیه سالاد یونانی یا هوریاتیکی در منزل
سالاد یونانی یک سالاد ساده و خوشمزه است که از مواد اولیه تازه و محلی تهیه میشود. این سالاد معمولاً به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو میشود، اما میتوان آن را به عنوان غذای اصلی نیز مصرف کرد.
سالاد یونانی اصل مخصوص و خوشمزه
سالاد یونانی یا سالاد هوریاتیکی (یونانی: χωριάτικη σαλάτα یا θερινή σαλάτα) سالادی محبوب در غذاهای یونانی است که عموماً با تکههای گوجهفرنگی، خیار، پیاز، پنیر فتا (معمولاً به صورت تکهای روی مواد دیگر سرو میشود) و زیتون (معمولاً زیتون کالاماتا) تهیه میشود.
- برای ۴ نفر
- زمان لازم برای آماده کردن ۱۰ دقیقه
- زمان لازم برای پخت ۵ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه سالاد یونانی :
- گوجهفرنگی ۴ عدد
- خیار ۲ عدد
- زیتون سیاه یک استکان چایخوری
- پنیر ۱۰۰ گرم
- پیاز قرمز یک عدد
- روغن زیتون نصف استکان چایخوری
- آب نصف یک لیموترش
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روش آماده کردن سالاد یونانی :
خیارها و گوجهفرنگی ها را خوب شسته و بدون گرفتن پوست شان به شکل مکعبی خورد می کنیم.
هسته زیتونها را خارج می کنیم.
پوست پیاز را گرفته و به صورت حلقه حلقه برش می دهیم.
همه مواد را داخل یک کاسه ای ریخته و با هم مخلوط می کنیم.
پنیر را هم به شکل مکعبی می بریم و روی مواد سالاد می گذاریم .
روغن زیتون و نمک و آب لیمو را در کاسه ای با هم مخلوط میکنیم و روی سالاد می ریزیم .
فلفل سیاه تازه کوبیده شده را روی سالاد می ریزیم. سالاد ما آماده است. نوش جان ...
تهیه و ترجمه مجله اینترنتی دلگرم