دستور تهیه سوپ بروکلی، سوپ خوشمزه گیاهی
سوپ بروکلی یک سوپ خوشمزه و مقوی است که از کلم بروکلی، آب مرغ، کره، آرد، شیر، نمک و فلفل تهیه می شود. این سوپ طعمی ملایم و کرمی دارد و منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است.
طرز تهیه سوپ بروکلی در منزل
بروکلی یکی از سبزیجاتی است که در تهیه غذا ، سالاد ، سوپ و دتوکس ها ( دفع تمام سموم بدن از طریق پیروی از رژیم غذایی) مورد استفاده قرار می گیرد. بروکلی که بیشتر در آشپزی ایتالیایی کاربرد دارد ، به دلیل اهمیتش در کاستن سلولهای سرطانی نیز معروف است .
یک پورس از سوپ بروکلی که از نظر آهن و کلسیم غنی محسوب میشود، دارای 50 کالری است . سوپ بروکلی را که غذایی عالی برای تقویت عضلات بدن به حساب می آید را می توانید به لیست غذایی رژیمی خود وارد کنید .
در کنار داشتن ویتامینهای فراوان ، به داشتن مواد آنتی بیوتیک نیز مشهور است . به همین دلیل پیشنهاد میشود سوپ بروکلی در ماههای سرد زمستان به وفور مصرف شود. از سوپ بروکلی که امروزه یکی از اجزای غیر قابل چشم پوشی در رژیم های غذایی محسوب میشود ، بعنوان یک متعادل کننده هورمونی در بدن یاد میشود. اگر مواد لازم را برای تهیه سوپ ساده بروکلی در منزل دارید ، بیایید ببینیم چطور آماده میشود.
- برای 4 نفر
- زمان لازم برای آماده سازی 30 دقیقه
- زمان لازم برای پخت 30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه سوپ بروکلی :
بروکلی 500 گرم
سیب زمینی 2 عدد
روغن زیتون یک قاشق سوپخوری
پیازچه 3 عدد یا یک عدد پیاز
2 حبه سیر
5 لیوان آب گرم یا آب مرغ
کمی شوید
نمک
فلفل
روش آماده کردن سوپ بروکلی :
بروکلی را پس از شستن به قطعات کوچک تقسیم می کنیم.
در قابلمه مناسبی روغن زیتون را ریخته و پیازچه ها و سیر ریز شده را در آن تفت می دهیم.
سیب زمینی ها را که پوست کنده و بصورت قطعات کوچک ریز کرده ایم ، به پیاز و سیر اضافه می کنیم و یکی دو دقیقه تفت میدهیم.
بروکلی ها را به همراه نمک و فلفل به قابلمه اضافه کرده و آب گرم و یا آب مرغ گرم را در قابلمه می ریزیم و تا زمانی که سبزیجات نرم شوند ، می پزیم .
بعد از پختن ، قابلمه را از روی اجاق بر میداریم و با خورد کن برقی مواد داخل قابلمه را خورد و له می کنیم تا بصورت پوره درآید. در داخل ظرف مورد نظرمان میریزیم و رویش شوید ریز شده می پاشیم . با برگ های تازه نعنا می توانیم سوپ را تزئین کنیم .
تهیه و ترجمه مجله اینترنتی دلگرم