طرز تهیه سالاد الویه انار ساده با گوشت مرغ


طرز تهیه سالاد الویه انار ساده با گوشت مرغ

سالاد الویه انار یک سالاد و پیش غذای عالی و پرطرفدار است با این غذا، زیبایی خاصی به میز پذیرایی خود بدهید این پیش غذای خوشمزه به تنهایی می تواند جای یک غذای کامل را بگیرد.

برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد الویه انار خوشمزه و شیک برای مهمانی های ویژیتان در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه الویه انار

  • مرغ: 300 گرم
  • گردو: 100 گرم
  • انار: 2 عدد
  • سس مایونز: نصف پیمانه
  • سیر: 3 حبه
  • لبو پخته شده: 2 عدد
  • نمک و فلفل : نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد الویه انار ساده با گوشت مرغ

طرز تهیه الویه انار

سینه مرغ را همراه پیاز و سیر، کمی زردچوبه و نمک بپزید.
سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید.
انارها را در ظرفی دانه نمایید.
کلاهک انار را جدا کرده و برای تزئین الویه نگه دارید.
سس مایونز، پوره سیر و نمک و فلفل را مخلوط نمایید.
گردوها را کاملا خرد کنید.
همه مواد سینه مرغ، گردو، انار و سس مایونز را با هم ترکیب نمایید.
لبو پخته شده را رنده ریز کنید.
مواد الویه را در ظرف و قالب گردی بریزید و کمی فشار دهید تا شکل ظرف را به خود بگیرد.
سپس قالب را در ظرف سروتان برگردانید و در این مرحله با لبو پخته و رنده شده بپوشانید.
کلاهک انار را در قسمت وسط الویه قرار دهید تا به شکل انار در آید
قسمتی از الویه را با دانه های انار تزئین کنید.

نکات مهم برای تهیه الویه انار

الویه انار دستور پخت متفاوتی دارد، شما می توانید این الویه را با ترکیب موادی چون سیب زمینی، تخم مرغ، خیارشور، هویج، مرغ، نخود فرنگی، سس مایونز، نمک و فلفل تهیه نمایید.
اگر به طعم لبو علاقه ندارید، می توانید الویه را در قالب گرد بریزید و در ظرف سرو برگردانید و با دانه های انار آن را بپوشانید و در انتها تاج انار را در بالای سالاد قرار دهید.

منبع : آخرین خبر


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا