2 طرز تهیه کیک شب یلدا با طرح انار و هندوانه بسیار آسان


2 طرز تهیه کیک شب یلدا با طرح انار و هندوانه بسیار آسان

بسیاری از افراد علاقه دارند که کیک شب یلدا را خودشان در منزل تهیه کنند و به همین جهت در این مطلب از سری مقالات ویژه شب یلدا با بازده همراه باشید تا ۲ طرز تهیه کیک شب یلدا با طرح انار و هندوانه بسیار آسان را یاد بگیرید. کیک شب یلدا با طرح...

بسیاری از افراد علاقه دارند که کیک شب یلدا را خودشان در منزل تهیه کنند و به همین جهت در این مطلب از سری مقالات ویژه شب یلدا با بازده همراه باشید تا ۲ طرز تهیه کیک شب یلدا با طرح انار و هندوانه بسیار آسان را یاد بگیرید.

کیک شب یلدا با طرح هندوانه

مواد لازم

  • ۲پیمانه آرد
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • ۱ پیمانه شکر
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • ۱ پیمانه روغن مایع
  • ۱ چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک بسته ژله توت فرنگی یا شاتوت(هر پودر ژله قرمزرنگی یا رنگ خوراکی می تواند استفاده شود)
  • یک بسته ژله کیوی یا طالبی(هر پودر ژله سبزرنگی یا رنگ خوراکی می تواند استفاده شود)
  • چیپس شکلات یا مغز تخمه‌ی بدون نمک به دلخواه
  • خامه قنادی یا خامه معمولی حسابی زده شده با شکر

طرز تهیه کیک بدون فر

2 طرز تهیه کیک شب یلدا با طرح انار و هندوانه بسیار آسان

ابتدا آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف مخلوط کرده و از یک الک عبور می دهیم. این کار باعث می شود آرد شما یکدست و صاف شود و بعدا در هنگام پخت کیک شما پف بیشتری داشته باشد.

سپس تخم مرغ ها را در یک ظرف دیگر شکسته و شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن حسابی هم می زنیم. سپس شیر و روغن را هم به آن اضافه کرده و مجددا هم میزنیم تا کف کند.

در این مرحله زمان مخلوط کردن مواد خشک و خیس با همدیگر رسیده است. آرد و بکینگ پودر را به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود.

حالا قابلمه تفلون را روی حرارت گاز بگذارید و با مقداری روغن اطرافش را چرب کنید. مایع کیک را از وسط قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید. حدود ۴۰ دقیقه برای پخت کیک زمان لازم است و بهتر است از دم کنی هم برای آن استفاده کنید تا عرق کردن درب قابلمه تان موجب ریختن آب روی کیک و تغییر شکل و مزه آن نشود. می توانید مواد کیک را داخل قابلمه پلوپز هم بریزید و همان مدت زمان را برای پخت صبر کنید تا کیک شما آماده شود.

طرز تهیه کیک با فر

برای تهیه کیک با فر کافی است از قبل فر را گرم کنید و کیک را با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید

نکته مهم: برای اینکه از پخت کامل کیک مطمئن شوید می توانید یک خلال دندان را در آن فرو کنید و اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبد اطمینان داشته باشید که کیک کاملا پخته است.

تزیین کیک

2 طرز تهیه کیک شب یلدا با طرح انار و هندوانه بسیار آسان

حالا که کیک خوشمزه و وانیلی شما آماده شد اجازه دهید اندکی خنک شود و سپس آن را به شکل هندوانه تزیین کنید.

پودر ژله سبز را به صورت خیلی غلیظ آماده کنید و با کاردک دور تا دور کیک تان بمالید.

سپس پودر ژله قرمز را به صورت بسیار غلیظ آماده کنید و روی کیک بریزید و اطرافش را با خامه سفید مرتب کنید که شکل حاشیه های هندوانه را بگیرد.

سپس چند دانه تخمه بدون نمک یا چیپس شکلات به عنوان تخم هندوانه روی ژله قرمز رنگ بریزید و بگذارید خودش را بگیرد.

نکته مهم: میتوانید به جای استفاده از ژله غلیظ با کمک خامه قنادی و یک قطره رنگ خوراکی قرمز و سبز هم کیک تان را تزیین کنید.

کیک شب یلدا با طرح انار

2 طرز تهیه کیک شب یلدا با طرح انار و هندوانه بسیار آسان

مواد لازم برای تهیه کیک انار

  • ۲ لیوان آرد
  • ۵ عدد تخم مرغ
  • ۱ لیوان شکر
  • ۱ قاشق چایخوری وانیل
  • ۲ قاشق سوپخوری روغن مایع
  • ۱ پنس نمک
  • یک چهارم لیوان نشاسته ذرت
  • ۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ۲/۵ قاشق چایخوری بکینگ پودر

مواد لازم برای تهیه کرم میانی کیک انار

  • ۲ بسته پودر پودینگ فوری توت فرنگی
  • ۴ لیوان شیر
  • ۱ بسته پودر کرم شانتی (پودر خامه) یا جایگزین خامه قنادی فرم گرفته

مواد لایه رویی کیک انار

  • یک کاسه بزرگ انار دون شده
  • یک بسته پودر ژله انار و یا توت فرنگی

طرز تهیه کیک انار

سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده ها را همراه با شکر و ‌وانیل چند دقیقه با همزن برقی خوب بزنید. سفیده را هم جداگانه با یک پنس نمک (نوک ق چ) و همزن برقی خوب بزنید. سفیده ها را ۶-۷ دقیقه بزنید تا مثل خامه فرم گرفته شود که وقتی ظرف را سرو ته میکنید از ظرف بین نریزد.

نکته : دقت کنید برای اینکه سفیده ها کامل پف کند حتما باید ظرف و پره های همزن خشک باشد و هیچگونه چربی نداشته باشد و از مواد زرده اصلا داخل سفیده بافی نمانده باشد.

داخل ظرف دیگری آرد و ‌نشاسته و بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کنید. مقداری از مواد آردی الک شده را به مواد زرده اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید. در این میان ۲ قاشق روغن مایع و سپس سفیده زده شده را اضافه کنید. باقی مانده مواد آردی را هم کم کم اضافه کرده و آرام و در یک جهت و دورانی هم بزنید. مایه کیک انار آماده شده را داخل قالب کمربندی گرد چرب شده بریزید. برای راحت درآوردن از قالب، قسمت کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید. قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰-۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید.

نکته : دمای هر فر متفاوت است با خلال دندان از پختنش مطمئن شوید. وقتی از فر خارج کردید اجازه دهید خنک شود سپس کیک را از وسط نصف کنید و یک قسمت از کیک را کف قالب کمر بندی قرار دهید.

طرز تهیه کرم میانی

پودر پودینگ فوری را داخل ظرفی بریزید و شیر سرد را به مقدار نوشته شده در پشت پاکت اضافه کنید و با دور تند همزن چند دقیقه بزنید. طبق دستور نوشت شده در پشت بسته بندی و بعد پودر کرم شانتی را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید. اگر به جای پودر کرم شانتی از خامه قنادی فرم گرفته استفاده میکنید باید خامه قنادی را جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس دسر فرم گرفته و خامه قنادی فرم گرفته را با هم مخلوط کنید و به مدت کوتاهی با همزن برقی بزنید.

مواد کرمی آماده شده را روی یک لایه کیکی که داخل قالب گذاشتید بریزید و با قاشق سطحش را صاف کنید. روی مواد کرمی، لایه دوم کیک را قرار دهید و کیک را داخل یخچال بگذارید.

ژله را طبق دستور نوشته شده در پشت پاکت تهیه کنید و کمی هم بزنید تا خنک شود. سپس انار دون شده را داخلش بریزید و مخلوط ژله و ‌انار را ر‌وی کیک بریزید و کیک را یک شب داخل یخچال استراحت دهید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کیک و شیرینی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ضرب المثل های ایرانی از نگاه هوش مصنوعی + عکس