دستور تهیه ساندویچ تخم مرغ با 3 روش رایج


دستور تهیه ساندویچ تخم مرغ با 3 روش رایج

ساندویچ تخم مرغ یک غذای کامل و مغذی است که می تواند برای صبحانه، ناهار یا شام سرو شود. این ساندویچ ها به دلیل تنوع بالایی که دارند، مورد علاقه افراد زیادی در سراسر جهان هستند.

روش تهیه ساندویچ تخم مرغ لذیذ

ساندویچ تخم مرغ نوعی ساندویچ است که از تخم مرغ به عنوان ماده اصلی تشکیل دهنده آن استفاده می شود. ساندویچ تخم مرغ یک غذای ساده، سریع و خوشمزه است. این غذا یکی از انواع ساندویچ سرد است که مخلوطی از سبزیجات و ادویه های معطر، طعم و مزه ی خاصی به آن می بخشد که به روش های مختلفی تهیه می شوند و رایج ترین آنها عبارتند از:

1. ساندویچ تخم مرغ فانتزی

مواد لازم :

  • نان ساندویچی ۵ عدد
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • خامه‏ پرچرب ۱/۳ پیمانه
  • سوسیس مرغ ۲/۳ پیمانه
  • پیازچه ۱/۳ پیمانه
  • پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن ۲ قاشق غذا خوری

دستور تهیه ساندویچ تخم مرغ با 3 روش رایج

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فار نهایت گرم کنید. سوسیس ها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
روی کاغذ مخصوص یا دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته و کمی خنک شوند (بسته به سلیقه و ذائقه خود می توانید از سوسیس گوشت، کالباس بوقلمون یا ... استفاده کنید).
در کاسه ای متوسط، تخم مرغ ها را بشکنید و خامه را به آن اضافه کنید. با چنگال یا همزن بزنید تا مخلوط یکدست شود.
سوسیس، پیازچه خرد شده، پنیر رنده شده، نمک و فلفل (سیاه یا قرمز) را به مخلوط تخم مرغ اضافه و کمی به هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
روی نان های ساندویچی یا باگت را به شکل چشم ببرید و داخل نان ها را کمی خالی کنید تا نان به صورت قایق دربیاید.
داخل نان ها را با مخلوط تخم مرغ پر کنید و آن ها را روی سینی فر که با کاغذ آلومینیومی پوشانده شده قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بپزید تا تخم مرغ کاملا پخته و ثابت شود.
می توانید دو عدد قاشق بستنی را به عنوان پارو، در کنار ساندویچ تخم مرغ که به شکل قایق درست شده قرار دهید . ساندویچ ها را گرم و همراه با سس کچاپ یا سس دلخواه خود سرو کنید.

2. ساندویچ تخم مرغ با سس خردل

مواد لازم :

  • تخم مرغ 8 عدد
  • سس مایونز 1/2 فنجان
  • سس خردل 1 قاشق چایخوری
  • پیازچه خرد شده 1/4 فنجان
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • پاپریکا 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه ساندویچ تخم مرغ با 3 روش رایج

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را داخل قابلمه ای مناسب قرار دهید و داخل آن آب سرد بریزید، تا حدی که آب روی تخم مرغ ها را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید. زمانی که آب بجوش آمد قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تخم مرغ ها حدود 10 الی 12 دقیقه در آب داغ بمانند.
سپس تخم مرغ ها را از آب خارج و پوست آنها را جدا کنید. در آخر آنها را به صورت ریز خرد کنید.
تخم مرغ های خرد شده را داخل کاسه بزرگی بریزید. سس مایونز، پیازچه و خردل را اضافه کنید. نمک، فلفل و پاپریکا را نیز به مخلوط بیافزایید. سپس با نان تست یا هر نان دلخواه دیگر سرو کنید.

3. ساندویچ تخم مرغ ساده

مواد لازم:

  • 3 عدد تخم مرغ آب پز
  • 3 قاشق غذاخوری سس مایونز
  • گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • چند برگ کاهو تازه
  • نان باگت به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • خیارشور دلخواه
  • سس گوجه فرنگی دلخواه

دستور تهیه ساندویچ تخم مرغ با 3 روش رایج

طرز تهیه :

ابتدا 3 عدد تخم مرغ را درون یک قابلمه قرار داده و آن را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید.
بعد از حدود 15 دقیقه تخم مرغ ها آب پز خواهند شد. حالا آن را زیر آب سرد گرفته و سپس پوست آن ها را جدا کنید.
اجازه دهید کمی تخم مرغ سرد شود، سپس با یک چاقوی آشپزخانه که تیز است آن را به صورت ورقه ورقه برش بزنید.
سپس نان های باگت را برداشته و مقداری از خمیر داخل نان را خارج کنید و با قاشق سس مایونز را به همه سطوح نان بزنید.
الان می توانید ورقه های تخم مرغ را درون نان چیده، و بعد از کاهوی خرد کرده، گوجه فرنگی خرد شده را درون نان قرار دهید.
در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید خیار شور و سس گوجه فرنگی هم به ساندویچ تخم مرغ بزنید. البته این به ذائقه شما بستگی دارد.

حتماً بخوانید:
دستور تهیه ساندویچ تخم مرغ با 3 روش رایج

بهترین شیوه برای نگهداری تخم مرغ تازه در یخچال

نحوه نگهداری تخم مرغ در یخچال _ توصیه داریم که تخم‌مرغ باید در یخچال نگهداری شود چون زمانی که تخم‌مرغ را به مدت یک روز در بیرون از یخچال نگهداری…

نکات تکمیلی جهت تهیه ساندویچ تخم مرغ

اگر نان باگت در منزل ندارید، می توانید از نان لواش هم استفاده کنید و تهیه ساندویچ با این نان نیز ساده خواهد بود. همچنین برای تهیه این ساندویچ می توانید از سس گوجه فرنگی و خیارشور هم به جای سس مایونز و یا کاهو استفاده کنید.
برای جدا کردن تخم مرغ آب پز شده از پوست آن بعد، بهتر است بلافاصله بعد از پخت، آن را زیر شیر آب سرد قرار دهید. سپس با این ایجاد چند ضربه و ترک خوردن پوست تخم مرغ می توانید پوست را سریع جدا کنید.

منبع : ساعد نیوز


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع ساندویچ

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بهترین و زیباترین شعر درباره جشن خودکار برای کلاس سوم و چهارم ابتدایی