رولت مرغ و پاستا فتوچینی


غذای امروز رولت مرغ و پاستا فتوچینی : با ما همراه باشید و این غذای خوشمزه را یاد بگیرید. مواد لازم برای رولت مرغ برای تهیه این نوع از رولت مرغ به مواد زیر نیاز دارید: سینه مرغ 2عدد کرفس بخارپز 2 شاخه هویج بخار پز 1 عدد قارچ بخارپز...

غذای امروز رولت مرغ و پاستا فتوچینی : با ما همراه باشید و این غذای خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم برای رولت مرغ

برای تهیه این نوع از رولت مرغ به مواد زیر نیاز دارید:

  • سینه مرغ 2عدد
  • کرفس بخارپز 2 شاخه
  • هویج بخار پز 1 عدد
  • قارچ بخارپز کمی
  • کدوی بخارپز 1عدد

برش سینه مرغ:

هر کدام از سینه ها را از قطر به دو ورق برش دهید.

ورقهای سینه را کنار هم قرار دهید طوری که یک سانت از انتهای هر کدام روی ورق قبلی قرار گیرد.

رولت مرغ و پاستا فتوچینی

کوبیدن سینه مرغ:

روی آنها را سلفون بکشید و با بیفتک کوب خوب بکوبید. تا کاملا منسجم شده و به هم بچسبند.

رولت مرغ و پاستا فتوچینی

اضافه کردن ادویه:

روی رولد ادویه شامل “زنجفیل، پاپریکا، فلفل قرمز، پودرسیر و پیاز، گرانول موسیر، رزماری ” و نمک بپاشید.

رولت مرغ و پاستا فتوچینی

چینش سبزیجات:

سبزیجات را نواری برش بزنید و روی آن بچینید.

رولت مرغ و پاستا فتوچینی

اضافه کردن پنیر:

روی سبزیجات پنیر هالومی یا موتزارلا یا گودا و پنیر پارمسان ورقه ای بگذارید.

رولت مرغ و پاستا فتوچینی

رول کردن:

به آرامی و با کمک سلوفون آنرا رول کنید.

برای اطمینان از تغییر شکل نیافتن و باز نشدن رولت، آن را با نخ مخصوص آشپزی و یا خلال دندان فیکس کنید.

روی رولت کمی نمک و روغن زیتون بپاشید.

رولت مرغ و پاستا فتوچینی

رولت را در فر 250 درجه به مدت 40 دقیقه قرار دهید.

نکات رولت مرغ

میتوانید رولت را سوخاری کنید.

به این ترتیب که ابتدا آن را در آرد ذرت بزنید. سپس در تخم مرغ زده شده و درنهایت در پودرسوخاری بزنید و بعد در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.

این رولت را میتوانید با سیب‌زمینی به صورتهای مختلف ، برنج، نودل و انواع پاستا سرو کنید.

همانطور که در عکس میبینید من آن را همراه با پاستافتوچینی و سالاد سیب‌زمینی سروه و سس پامادوره سرو کردم.

برای آموزش سالاد سیب زمینی سروه به لینک زیر مراجعه کنید.

رولت مرغ و پاستا فتوچینی

در ادامه طرز تهیه سس را خواهید دید.

سس پامادوره (سس گوجه فرنگی)

این سس را میتوانید با دو روش تهیه کنید.

روش اول:

پیاز را ریز کنید و با روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.

سیر ریز شده را اضافه کنید.

بعد از 30 ثانیه گوجه پوست گرفته و ریز شده را بریزید.

نمک و فلفل بزنید و کمی بگذارید بپزد.

آن را میکس کنید و استفاده کنید.

روش دوم:

پیاز رنده شده را در روغن زیتون کمی تفت دهید.

سیر رنده شده را افزوده و بعد از 30 ثانیه رنده گوجه را بیفزایید.

نمک و فلفل بزنید.

کمی که قل زد، سس شما آماده ست.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع غذاهای خارجی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | قابی دیدنی از بازیگر زن پُرحاشیه در حرم امام رضا(ع)