میت‌بال شکم‌پر باسس مخصوص


میت‌بال شکم‌پر باسس مخصوص ( سس گوجه و ریحان ) یک غذای خوشمزه که می تواند مورد توجه بچه ها قرار گیرد. مواد مورد نیاز : گوشت چرخ کرده گوسفندی 400 گرم پیاز رنده شده آب گرفته 2 عدد سیر رنده شده 4 حبه ریحان و جعفری ریز شده فلفل سیاه و...

میت‌بال شکم‌پر باسس مخصوص ( سس گوجه و ریحان ) یک غذای خوشمزه که می تواند مورد توجه بچه ها قرار گیرد.

مواد مورد نیاز :

  • گوشت چرخ کرده گوسفندی 400 گرم
  • پیاز رنده شده آب گرفته 2 عدد
  • سیر رنده شده 4 حبه
  • ریحان و جعفری ریز شده
  • فلفل سیاه و زنجفیل و جوزبویا
  • فلفل سبز تند و فلفل دلمه ای سبز ریز شده

میت‌بال شکم‌پر باسس مخصوص

روش تهیه:

1) همه مواد را با هم مخلوط کرده، نمک بزنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

2) از مایه کوفته به اندازه یک گردو بردارید و در دست شکل دهید و داخلش یک تکه پنیر پراتو قرار دهید و کوفته را خوب ببندید و گرد کنید.

3) همه کوفته ها را به این ترتیب آماده کنید و در پودرسوخاری بغلطانید و در کره سرخ کنید.

طرز تهیه سس گوجه و ریحان:

1) پیاز قرمز را بسیار ریز کنید.

2) گوجه پوست گرفته را نگینی ریز خرد کنید.

3) فلفل دلمه زرد را نیز نگینی ریز خرد کنید و سیر را له کنید.

4) همه را همراه با نخودفرنگی در تابه بریزید و با کره تفت دهید. نمک یادتان نرود .

5) وقتی همه سبزیجات نرم شدند و پختند، ریحان را اضافه کنید و زیرش را خاموش کنید.

6) در هنگام سرو غذا این سس را روی کوفته ها بریزید.

نکته : پنیر پراتو یکی ازمعروفترین پنیرهای برزیلی است. این پنیر با رنگ زرد پررنگ متمایل به نارنجی از شیر پاستوریزه گاو تهیه میشود.

میت‌بال شکم‌پر باسس مخصوص

خوب امیدوارم میت‌بال شکم‌پر باسس مخصوص را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

نوش جان

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع غذاهای خارجی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


وقتی نمک شرکت کننده بیشتر از مهران مدیری/همه از خنده رفتند روی هوا + فیلم