آموزش میگو پلوی بوشهری


آموزش میگو پلوی بوشهری : پاک کردن میگو: میگو دو تا رگ سیاه رنگ داره ولی فقط رگی که پشت میگو هست باعث تلخی اون بعد از پخت میشه و باید در هنگام پاک کردن با یک چاقوی تیز یک برش طولی در پشت میگو ایجاد کنید و با نوک چاقو رگ را بیرون...

آموزش میگو پلوی بوشهری :

پاک کردن میگو:

میگو دو تا رگ سیاه رنگ داره ولی فقط رگی که پشت میگو هست باعث تلخی اون بعد از پخت میشه و باید در هنگام پاک کردن با یک چاقوی تیز یک برش طولی در پشت میگو ایجاد کنید و با نوک چاقو رگ را بیرون بکشید.

بهترین میگو پلو رو جنوبی ها می پزند خصوصا بوشهری ها که دستور پختشون معروفه .الحق هم که من خیلی از این غذا خوشم اومد.

آموزش میگو پلوی بوشهری

مواد لازم :

  • برنج
  • میگو
  • زرشک
  • کشمش پلویی
  • سیب زمینی
  • پیاز داغ
  • زردچوبه، دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر سیر
  • فلفل قرمز
  • زعفران

طرز تهیه:

پیاز داغ:

1) ابتدا پیازها را نازک خرد کرده و سرخ کنید. این غذا باید پیاز داغ فراوان داشته باشه. دقت کنید پیازها طلایی شوند. هرچقدر پیازها خوشرنگتر باشند غذای شما زیباتر خواهد شد. اگر می خواهید یک پیاز داغ طلایی داشته باشید، آموزش طرز تهیه پیازداغ مجلسی کریسپی را حتما بخوانید. (من متاسفانه وقت نکردم از این روش استفاده کنم)

اضافه کردن میگو:

2) یک مقدار از پیاز رو داخل تابه نگه دارید (بیشتر پیاز را جدا نگه دارید) و میگوها رو داخلش بریزید و کمی زردچوبه، کمی دارچین، کمی پودر تخم گشنیز، پودر سیر و فلفل فراوان رو بهش اضافه کنید.

از بین بردن بوی میگو:

زعفرون فراوان هم همینجا چاشنیش کنید. عطر زعفرون بوی میگو رو میگیره. به قول دوست جنوبیمون در استفاده از فلفل و زعفران باید دست و دلباز باشید. میگوها رو هم نهایتا 5 دقیقه تفت بدید تا ترد و آبدار بمونن. اگر بیشتر حرارت ببینن سفت میشن.

سیب زمینی ،کشمش و زرشک:

2) سیب زمینی را هم نگینی ریز خرد کرده و جدا سرخ کنید.

3) کشمش پلویی را هم جداگانه یه کم تفت دهید.

4) زرشک را تفت دهید ولی به آن شکر اضافه نکنید. طعم ترش زرشک در کنار طعم شیرین کشمش عالی میشه.

پخت برنج:

5) برنج را آبکش کنید و دم بگذارید، 10 دقیقه قبل از اینکه برنج آماده بشه همه مواد رو با برنج مخلوط کنید. دقت کنید نباید بعد از آبکش کردن، مواد رو لابلای برنج بدهید.

تزئین برنج:

همچنین می تونید پس از اینکه برنج دم کشید اونو داخل دیس بکشید و با برنج زعفرانی، میگو، کشمش، زرشک، سیب زمینی و پیاز داغ تزئین کنید.

اوووووووم هرچی از طعمش بگم کم گفتم

آموزش میگو پلوی بوشهری

آموزش میگو پلوی بوشهری رو دیدید .بپزید و نوش جان کنید.

در کنار خانواده شاد باشید 🙂

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع خورش و خوراک

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


متن دیکته شب کلاس دوم ابتدایی برای همه درس ها