دستور پخت ترشی آب گوجه فرنگی خانگی اصل مشهد


دستور پخت ترشی آب گوجه فرنگی خانگی اصل مشهد

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی خانگی با سبزیجات رنگی خوشمزه و خوش خوراک

دستور پخت ترشی آب گوجه فرنگی خانگی اصل مشهد

مواد لازم برای ترشی آب گوجه فرنگی خانگی اصل مشهد مرحله به مرحله

گوجه فرنگی 3 کیلوگرم هویج 500 گرم سیر 100 گرم فلفل تند 100 گرم کرفس 1 دسته کوچک گل کلم متوسط 1 عدد سرکه 6 لیوان نمک 1 قاشق چایخوری طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی مشهدی به روش اصل
مرحله اول: ابتدا گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم، سپس داخل قابلمه ای می ریزیم و با هر وسیله ای که در دسترس دارید مثل گوشت کوب برقی گوجه را کاملا پوره کنید.

2. مرحله دوم: پخت گوجه
بعد از اینکه گوجه ها آماده شدند به مدت 15 دقیقه روی حرارت می گذاریم و سپس سرکه را به آن می افزاییم. بعد از گذشت این مدت از روی حرارت برداشته و نمک را هم به آن می افزاییم.

3. مرحله سوم: آماده سازی صیفی جات
24 ساعت قبل از تهیه ترشی، کرفس، هویج، گل کلم، سیر، فلفل تند را شسته و روی پارچه ای نخی پهن می کنیم تا به طور کامل رطوبت اضافی آنها از بین برود سپس تمام مواد را به شکل نگینی ریز خرد می کنیم.

4. مرحله چهارم: آماده سازی صیفی جات
در این مرحله تمام مواد آماده شده را به پوره گوجه فرنگی می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

5. مرحله آخر: نگهداری و سرو ترشی
ترشی ها را داخل شیشه های تمیز و خشک ترشی ریخته و درب آنها را می بندیم و به مدت 1 روز در دمای آشپزخانه و 14 روز در یخچال می گذاریم؛ بعد از گذشت این زمان ترشی گوجه فرنگی آماده سرو است. نوش جان.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فیلم لمس کامل بدن شبنم قربانی توسط شهاب حسینی در فیلم سینمایی ! / هم آغوشی بعید بعد انق...