روش های فرم دادن خامه قنادی در خانه + نکات اساسی


روش های فرم دادن خامه قنادی در خانه + نکات اساسی

در این نوشته از دلبرانه می خواهیم آموزش روش های فرم دادن خامه قنادی در خانه را خدمت شما ارائه نماییم. یکی از مشکلاتی که معمولا وقتی در منزل کیک درست می کنیم این است که خامه ای که درست می کنیم فرم نمی گیرد؛ و با خامه های قنادی اصلا قابل مقایسه نیست و […] نوشته روش های فرم دادن خامه قنادی در خانه + نکات اساسی...

در این نوشته از دلبرانه می خواهیم آموزش روش های فرم دادن خامه قنادی در خانه را خدمت شما ارائه نماییم.

یکی از مشکلاتی که معمولا وقتی در منزل کیک درست می کنیم این است که خامه ای که درست می کنیم فرم نمی گیرد؛

و با خامه های قنادی اصلا قابل مقایسه نیست و این باعث میشه که آدم حس خوبی از درست کردن کیک در خونه نداشته باشه.

به همین دلیل و با توجه به درخواست های مکرر شما عزیزان در این مطلب در مورد فرم دادن خامه قنادی در خانه سراغ کارشناسان رفته ایم.

و مطالبی را در مورد آموزش روش های فرم دادن خامه و نکات مهم و اساسی آن را برای شما جمع آوری کرده ایم.

امدواریم که مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد …. از همراهی شما سپاسگزاریم ….

آموزش فرم دادن خامه قنادی در خانه

روش های فرم دادن خامه قنادی در خانه + نکات اساسیروش های فرم دادن خامه قنادی در خانه + نکات اساسی

سه روش فُرم دادن به خامه

خامه قنادی

پودر خامه

خامه صبحانه

روش اول

فرم دادن خامه با استفاده از خامه شیرین قنادی

خب این روش، آسونترین راه فرم دادن خامه ست.

شما فقط نیاز به خریدن خامه شیرین قنادی دارین.

این خامه ها توی بسته های ۵ کیلویی و ۱ کیلویی و کمتر توی بازار هست و خودش حاوی اسانس و پودر قند هست و نیاز به هیچ افزودنی نداره.

درصد چربیشون هم بالاست و به همین دلیل خیلی خیلی خوب فرم می گیره.

این خامه ها یخ زده هستند،وقتی می خریم میذاریم توی فریزر و موقع استفاده در میاریم.(اگه بسته های بزرگ داشتین وقتی یکم نرم شد مقدار مورد نیازتون رو توی ظرف بریزین و بقیه رو بذارین فریزر )….یکم توی محیط میذاریم بمونه و بعد منتقلش می کنیم به ظرف .اگه هوا گرمه و محیط هم گرمه ظرف خامه رو بذارین توی یخچال تا نرم بشه و سرماش رو هم از دست نده… تا حدی میذاریم نرم بشه که آب آب نشه… وقتی از اطراف کمی نرم شد یکم با قاشق هم می زنیم و کمک می کنیم تا بقیه قسمتهای یخی هم وا شه.

وقتی به حدی رسید که یکم هنوز یخی هست با همزن شروع می کنم به هم زدنش … اول با دور کم، تا یکدست بشه و بعد با دور تند، ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان می بره.

البته این زمان اصلا استاندارد نیست و بستگی کامل به مقدار خامه و مهم تر از اون، دمای محیط داره…توی زمستون و محیط خنک مسلما این زمان کمتره.

وقتی دیدید کم کم داره از حالت شل بودن خارج میشه و رد همزن محو نمیشه و اینجا دیگه خامه فرم گرفته و رد پره های همزن هم محو نمیشه وقتی ظرف رو برگردونبم مثه سفیده تخم مرغ فرم گرفته، از ظرف نمی ریزه خامه مون فرم گرفته.

یه ربع میذاریم توی یخچال بمونه و بعد ازش استفاده می کنیم.

این خامه رو برای لای کیک، روکش کیک و تزیینات و دسرها می تونین استفاده کنین.

هرقدر بیشتر درست کنین بهتره.

یعنی مثلا برای یه کیک، یکی از همین بسته ها رو آماده کنین..فوقش اگه زیاد اومد میشه توی کیسه فریزر بریزین و فریز کنین .

اینو هم بگم خامه فرم گرفته ای که فریز بشه دوباره باید همین مراحل رو برین و کمتر از بار اول هم فرم می گیره و بیشتر بهتره برای مصرف دسرها استفاده بشه نه تزیین کیک.

روش دوم

فرم دادن خامه با استفاده از پودر خامه

مواد لازم

پودر خامه گیاهی ۶ ق غ پودر قند ۴ ق غ شیر سرد یک فنجان

روش تهیه

خیلی ساده و راحت پودر قند و پودر خامه را با هم مخلوط میکنیم و توی یک کاسه میریزم و وسط موادمون شیر میریزیم و با دور تند همزن به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم و حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم میزنیم.

هر وقت رد پره های همزن روی خامه تون موند یعنی خامه شما کاملا پوک شده و به اصطلاح خامه فرم گرفته شده.

به راحتی توی این زمان خامه شما فرم گرفته و آماده استفاده میباشد.

اگر بخواهید خامه رنگی داشته باشید نوک قاشق از رنگ دلخواه به خامه افزوده و با لیسه هم بزنید.

اگر دوست دارید اسانس خاصی به خامه بیافزایید تا طعم مورد علاقه تون داشته باشه.

درب پودری که اضاف میکند را کاملا ببندید و توی کمد نگه داری کنید.

خامه فرم گرفته اضافه کرده هم به مدت کم توی یخچال و برای طولانی مدت توی فریزر میتونید نگهداری کنید.

روش سوم

فرم دادن خامه با استفاده ازخامه صبحانه

مواد لازم

خامه پاستوریزه پاکتی پرچرب ۲ بسته پودر قند یا شکر ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

ابتدا آب اضافی خامه را دور بریزید ، خامه را درون کاسه فلزی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید ( هم نزنید فقط شکر لابلای خامه برود کافی است ) سپس درون فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.
کاسه حاوی خامه را به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید ( خامه باید یخی شود اما تا اندازه ای که بتوانید رگه های یخی در خامه مشاهده کنید ) ، اگر رگه های یخی ایجاد نشد مدت زمان بیشتری در فریزر قرار دهید.

خامه یخی را درون کاسه ای بریزید ( ظرف باید بزرگ باشد چون حجم خامه چند برابر میشود ) و با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید.

در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل میشود ، همچنان با همزن بزنید ( ۵ – ۱۰ دقیقه زمان میبرد ) تا خامه یکدست شود ، خامه را تا جایی بزنید که اثر پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه پس از آماده شدن خامه میتوانید ۲ قطره از اسانس مورد علاقه تان را به خامه اضافه کنید و برای تزئین کیک و … استفاده نمائید ، خامه اضافه را میتوانید درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید با همزن چند دقیقه خامه را بزنید تا مجدد فرم بگیرد.

نکته :

میتوانید از مقداری کره برای تهیه خامه ای بهتر استفاده کنید ( نصف خامه و نصف کره ).

خامه ای مناسب برای کار است که پس از باز کردن درب پاکت بصورت قالبی از پاکت خارج شود ، اگر خامه شما بافتی نرم داشت و قالبی از پاکت خارج نشد مناسب برای تهیه خامه فرم گرفته نمیباشد.

روش های فرم دادن خامه قنادی در خانه + نکات اساسیروش های فرم دادن خامه قنادی در خانه + نکات اساسی

تثبیت خامه فرم گرفته با ژلاتین

۲۴۰ میلی لیتر >> خامه پر چرب
۲/۳ ق چایخوری >> پودر ژلاتین
۲ ق غذاخوری >> آب خنک
۲ ق غذاخوری >> پودر شکر

خامه فرم گرفته یا خامه زده شده (Whipped cream) خامه‌ای است که توسط همزدن با همزن، همزن دستی یا چنگال هوا به آن داخل شده و به صورت سبک و پَر مانند در آمده‌است. اغلب طعم آن شیرین است و گاهی اوقات با وانیل به آن مزه داده می‌شود.

خامه زده شده به دو صورت تهیه می‌شود:

نکته ای باید برای تهیه خامه فرم گرفته در نظر داشت این است که زیاد بهم زدن خامه باعث می‌شود که لبه‌های خامه‌ای که از قیف بیرون می‌آید ترک دار شود و شکل‌های ایجاد شده با قیف زیبایی خود را از دستت بدهد.

بیش از حد بهم زدن خامه باعث تبدیل خامه به کره و تغییر رنگ آن بطرف زرد شده که در اینصورت این خامه دیگر قابل استفاده نیست.

از خامه فرم گرفته برای لابه‌لای کیک‌ها و شیرینی‌ها و تزئین کرم‌ها و ژله‌ها استفاده می‌کنند.

فرم گرفتن حالتی است که بعد از زدن خامه ایجاد می‌شود. برای تشخیص اینکه خامه چه موقع فرم گرفته است، خامه را آن قدر می‌زنیم تا وقتی با چنگال یا قاشق روی آن خطوطی ایجاد کنیم، آن خطوط محو نشود.

در این رسپی روشی برای تثبیت خامه فرم گرفته با ژلاتین آموزش داده شده است. روشی دیگر برای تثبیت خامه فرم گرفته این است که می توانید از ۱/۳ فنجان پودر شکر و به جای ژلاتین از نصف فنجان پنیر ماسکارپونه استفاده نمایید.

استفاده از این مواد نیز باعث تثبیت شکل خامه فرم گرفته خواهد شد.

تثبیت خامه فرم گرفته با ژلاتین ، سه روز پس از قرار گیری در یخچال، مشاهده می نمایید که همچنان فرم خود را حفظ کرده است.

خامه کیک و فرم دهی خامه

روش های فرم دادن خامه قنادی در خانه + نکات اساسیروش های فرم دادن خامه قنادی در خانه + نکات اساسی

در ادامه یک دستور دیگر را برای شما منتشر خواهیم کرد که خواهش می کنیم با ما همراه باشید…

مشکلی و سوال یکی از کاربران که توسط کارشناس آشپزی پاسخ داده شده است.

سوا اینه که برای تهیه خامه دور کیک مشکل دارن،نمیدونم مشکل ایشون چی هست،اما معمولا خامه ای که در منزل تهیه میشه شل در میاد و قابل شکل دادن و فرم دهی روی کیک نیست.

اما چکار باید کرد؟

۱ – خامه مخصوص قنادی خامه شیرین شده هست.شیرین کردن خامه در منزل کار مشکلیه و اصلا به صرفه نیست و به کثیف کردن ظرف ها نمی ارزه.

منجمد کردن خامه شیرین شده هم نیاز به فریزر صنعتی داره.

البته میشه این کار رو در منزل و با فریزر خانگی انجام داد.

اما من پیشنهاد میکنم از خامه شیرین شده اماده (پاستوریزه)که در فروشگاه های قنادی موجود است استفاده کنید.

اما فرم دهی خامه!خامه منجمد رو باید به قطعات کوچک تقسیم کنید و داخل میکسر بریزید.

در ابتدا از همزن پنجه ای یه فنری استفاده کنید.وقتی یخ خامه باز شد با استفاده از همزن فنری خامه رو خوب بزنید تا سفت بشه.

تهیه خامه خوب به تجربه شما بستگی داره.باید چند بار این کار رو انجام بدرد تا قلق کار دستتون بیاد.

حتی ممکنه دفعات اول خامه اصطلاحا ببره و خراب بشه اما با چند بار تمرین حتما به نتیجه دلخواه میرسید.

برای کشیدن خامه روی کیک از والت قنادی یا کارد استیل استفاده کنید.

برای تهیه گل خامه هم از قیف و ماسوره استفاده کنید.

چند نکته اساسی

زیاد با خامه زده شده ور نریدخامه خراب میشه(میبره) بهتره از ظروف استیل تمیز و سرد استفاده کنید شکلات داغ روی خامه نریزید بعد از فرم دهی کیک رو در فریزر قرار بدید تا خودش رو بگیره

اگه نتونستید خامه رو فرم بدید میتونید برید یه خامه اسپری بخرید با اون روی کیک رو شکل بدیدالبته قیمتش یه مقدار بالاست.

اگه میخواهید تمرین فرم دهی خامه کنید بهتره از پودر خامه خشک استفاده کنید.

چون حالا حالا ها خراب نمیشه و میشه کیک رو بیرون یخچال نگه داشت.خامه خشک رو از فروشگاه های لوازم قنادی میتونید بخرید.

البته مزه و طعم خامه خشک با خامه پاستوریزه فرق داره.

توصیه!زیاد در فصل گرما خامه استفاده نکنید.

امیدوارم این دستور مورد توجه شما قرار بگیره و تو خونه کیک خامه ای درست کنید و با اهل و عیال بخورید و حالشو ببرید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کیک و شیرینی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جزئیات آتش‌سوزی مهیب امامزاده ابراهیم شفت + عکس