طرز تهیه سوپ قارچ هتلی


طرز تهیه سوپ قارچ هتلی

سوپ قارچ هتلی یکی از انواع رسپی های محبوب این سوپ است که با مواد متنوعی درست می شود

طرز تهیه سوپ قارچ هتلی
مواد لازم برای ۴ نفر
جو ۱ لیوان
سینه مرغ نصف سینه
هویج خرد شده ۱ عدد
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد متوسط
قارچ خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
ذرت ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ قارچ هتلی

مرحله اول

برای تهیه سوپ قارچ هتلی خوشمزه در ابتدای کار، جو را داخل قابلمه می ریزیم و با آب می گذاریم روی حرارت تا خوب پخته شود و لعاب بیندازد. در صورت تمایل برای سرعت بیشتر می توان جو ها را درون زودپز نیز پخت.

مرحله دوم

بعد از دو ساعت با گوشت کوب برقی جو ها را له می کنیم. زیر شعله را کم می‌کنیم و درش را باز می گذاریم تا سر نرود. مرغ و هویج را درون یک قابلمه دیگر با کمی آب روی حرارت متوسط می گذاریم تا جداگانه بپزد.

مرحله سوم

مرغ که خوب پخته شد، آن را بیرون می آوریم و ریش ریش می کنیم و همراه قارچ و ذرت داخل آب مرغ می ریزیم. در این مرحله، جو را هم اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا حدود نیم ساعت دیگر بپزد.

مرحله چهارم

در آخر جعفری خرد شده با کمی پیاز خرد شده و نمک را اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه که پخت زیر شعله را خاموش می کنیم و خامه را به آن اضافه می کنیم. خامه را وقتی اضافه می کنیم باید سریع سوپ را هم بزنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

سپس در ظرف مورد نظر می کشیم و با کمی برگ جعفری آن را تزیین می کنیم. می توان مرغ و جو را با هم پخت و قبل از پوره کردن جو، مرغ ها را از سوپ خارج کرد و به صورت ریز خرد کرد. سپس به سوپ مجدد اضافه کرد.

منبع :khanome.sin.b.1

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع آش و سوپ

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لخته خون گوشتی شبیه جگر در پریودی چیست و چه علتی دارد‌؟ +‌روش درمان