برگر ترکی
برگر ترکی، یکی از انواع ساندویچهای خوشمزه و لذیذ بوده که میتوانید به راحتی و خیلی سریع در منزل طبخ و سرو کنید. این برگر خانگی طرز تهیه بسیار ساده و آسانی دارد و در زمان بسیار کوتاهی آماده و طبخ میشود.
میتوانید برای کودکان که عادتهای غذایی خاصی دارند و علاقهای به سرو پلو و سایر غذاهای سنتی ایرانی را ندارند، این ساندویچ خوشمزه و مقوی را تهیه و سرو کنید.
برگر ترکی از مواد اولیه در دسترس شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، آرد سوخاری و… تهیه شده و با انواع سسها و ادویهها طعم دار میشود. گوشت یک منبع نامحدود از مواد مغذی، چون پروتئین، آهن، زینک و… بوده که بسیار مفید و مغذی میباشد. کمترین فایده مصرف این ماده غذایی رفع کم خونی و خستگیهای مفرط در افراد میباشد.
از دیگر انواع ساندویچهای خوشمزه و پرطرفدار میتوان به برگر ماهی، مینی برگر مرغ، برگر بوقلمون با آویشن، قارچ برگر، چیز برگر، چیکن باربیکیو، همبرگر مخصوص و… اشاره کرد.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: ۷۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۲ عدد
آرد سوخاری: نصف لیوان
سس گوجه فرنگی: ۵ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده: یک قاشق غذاخوری
ریحان تازه: چند برگ
آب لیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
گام ۱
ابتدا پیازها را پوست کرده و ریز رنده کنید.
گام ۲
سپس گوشت چرخ کرده و آرد سوخاری را به پیاز اضافه و مخلوط کنید.
گام ۳
پیازچه خرد شده، سس گوجه فرنگی و سس مایونز را نیز اضافه و با دست ورز دهید.
گام ۴
در آخر ریحان خرد شده، آب لیمو و ادویهها را نیز اضافه و ورز دهید تا کاملا یکدست شود.
گام ۵
از مایه برگر در اندازههای دلخواه تقسیم کرده و به شکل گرد آماده کنید.
گام ۶
سپس بر روی کباب پز و یا سینی فر گذاشته و کباب کنید.
برگر ترکی از مواد اولیه در دسترس شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، آرد سوخاری و… تهیه شده و با انواع سسها و ادویهها طعم دار میشود. گوشت یک منبع نامحدود از مواد مغذی، چون پروتئین، آهن، زینک و… بوده که بسیار مفید و مغذی میباشد. کمترین فایده مصرف این ماده غذایی رفع کم خونی و خستگیهای مفرط در افراد میباشد.
از دیگر انواع ساندویچهای خوشمزه و پرطرفدار میتوان به برگر ماهی، مینی برگر مرغ، برگر بوقلمون با آویشن، قارچ برگر، چیز برگر، چیکن باربیکیو، همبرگر مخصوص و… اشاره کرد.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: ۷۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۲ عدد
آرد سوخاری: نصف لیوان
سس گوجه فرنگی: ۵ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده: یک قاشق غذاخوری
ریحان تازه: چند برگ
آب لیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
گام ۱
ابتدا پیازها را پوست کرده و ریز رنده کنید.
گام ۲
سپس گوشت چرخ کرده و آرد سوخاری را به پیاز اضافه و مخلوط کنید.
گام ۳
پیازچه خرد شده، سس گوجه فرنگی و سس مایونز را نیز اضافه و با دست ورز دهید.
گام ۴
در آخر ریحان خرد شده، آب لیمو و ادویهها را نیز اضافه و ورز دهید تا کاملا یکدست شود.
گام ۵
از مایه برگر در اندازههای دلخواه تقسیم کرده و به شکل گرد آماده کنید.
گام ۶
سپس بر روی کباب پز و یا سینی فر گذاشته و کباب کنید.