کمپوت سیب


کمپوت سیب

کمپوت سیب، یک نوع دسر خوشمزه و پرطرفدار بوده که اکثرا برای تقویت بیماران استفاده می‌شود. البته می‌توانید این دسر را نیز در منزل آماده کرده و در میان وعده میل کرده و یا برای طبخ کیک‌های ساده استفاده کنید.

کمپوت سیب
روش طبخ کمپوت سیب بسیار راحت و آسان بوده و مواد اصلی آن سیب و شکر می‌باشد. این کمپوت برای کودکان نیز بسیار مفید بوده و به خاطر طعم شیرین آن بسیار دلپذیر خواهد بود.

از دیگر انواع دسر‌های خوشمزه و پرطرفدار می‌توان به کمپوت گیلاس، کمپوت آلبالو، کمپوت زردآلو، مافین موزی، کوکی ردولوت، روکر انار، مارمالاد موز، پاناکوتا انبه و… اشاره کرد.

مواد لازم
سیب: ۱۰ عدد
شکر: ۶ قاشق غذاخوری
آب: ۳ لیوان
آب لیمو: نصف قاشق غذاخوری
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل
گام ۱
ابتدا سیب‌ها را پوست کرده و به شکل دلخواه برش بزنید.

گام ۲
سپس سیب‌ها را بشویید و در آبکش بریزید.

گام ۳
آب و شکر را در یک قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.

گام ۴
سپس آب لیموترش و گلاب را نیز به قابلمه اضافه و هم بزنید.

گام ۵
سیب‌ها را به قابلمه اضافه و ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزند.

گام ۶
بعد از نرم شدن سیب ها، آن را از قابلمه خارج کنید.

گام ۷
یک ربع دیگر صبر کنید تا شربت به تنهایی بجوشد و به قوام برسد.

گام ۸
سپس حرارت را خاموش کنید و بعد از سرد شدن شربت، بر روی سیب‌ها در ظروف دربسته بریزید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع دسر و بستنی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فیلم آغوش های ممنوعه بازیگران در فیلم ها و سریال های ایرانی!