طرز تهیه سوپ ساده و فوری به 3 روش


طرز تهیه سوپ ساده و فوری به 3 روش

سوپ ساده یکی از انواع سوپ جو قرمز است که با استفاده از جو پرک، نودل، پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه میشود. با طرز تهیه سوپ ساده و فوری آشنا شوید.

طرز تهیه سوپ ساده و فوری به 3 روش
سوپ، به خوراک مایع و گرمی گفته‌ می‌شود، که از مواد غذایی مختلف مانند آب، سبزیجات، گوشت سفید، گوشت قرمز، روغن، ادویه، نمک و دیگر افزودنی‌ها تهیه می‌شود. معمولا انواع سوپ‌ها به عنوان پیش‌غذا، برای بازشدن اشتهای افراد سرو می‌شوند و به طور کلی به دو نوع کلی؛ سوپ‌های رقیق و سوپ‌های غلیظ تقسیم می‌شوند. سوپ‌ها تنوع بسیار زیادی دارند و برخی از انواع سوپ‌‌های غلیظ را نه تنها به عنوان پیش‌غذا، که به عنوان یک وعده غذای کامل به خصوص در شب‌های زمستان میل می‌کنند.

۱. طرز تهیه سوپ ساده و فوری

مواد لازم
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذاخوری
پیاز رنده‌شده ۲ ق غذاخوری
آب مرغ ۲ لیوان
جو پرک ۲/۳ لیوان
آب ۲ لیوان
نودل یا ورمیشل ۱ بسته
سبزی معطر خشک یا تازه ۱ ق غذاخوری

مراحل پخت سوپ ساده و فوری

برای تهیه سوپ ساده و فوری ابتدا رب گوجه فرنگی را داخل تابه ریخته و همراه با پیاز رنده‌شده سرخ کنید. سپس حدود ۲ لیوان آب مرغ و یک مشت جو پرک داخل ظرف ریخته و صبر کنید تا جوها پخته شوند. (اگر آب مرغ در دسترس نبود، از ۲ الی ۳ قرص عصاره مرغ یا گوشت استفاده کنید). وقتی که جو پخت، سوپ را از روی حرارت برداشته و داخل مخلوط کن بریزید تا جوها حسابی پوره شوند و مایع‌ سوپ غلیظ بشود. در این مرحله ۲ لیوان آب به سوپ میکس‌شده اضافه کرده و نودل‌ و سبزی معطر خردشده یا سبزی معطر خشک را داخل سوپ بریزید. صبر کنید تا عطر سبزیجات به خورد باقی مواد برود و سوپ غلیظ و جا افتاده بشود. سوپ ساده و فوری شما آماده است. شما می‌توانید به جای نودل از رشته فرنگی یا ورمیشل و حتی ماکارونی نیز استفاده کنید. امیدواریم این سوپ ساده و خوشمزه را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.

۲. طرز تهیه سوپ جو پرک ساده با قارچ

مواد لازم
پیاز خرد شده ۱ عدد
سیب زمینی خرد شده ۱ عدد
هویج خرد شده ۲ عدد
جو پرک خیس شده ۱ پیمانه
عصاره مرغ ۲ عدد
قارچ خرد شده ۱ پیمانه
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه سوپ ساده و فوری به 3 روش

دستور تهیه سوپ ساده برای سرماخوردگی با جو پرک

ابتدا پیاز را در روغن تفت داده بعد سیب زمینی سپس هویج را اضافه می‌کنیم. بعد قارچ را می‌ریزم، تفت داده تا کاملا آب آن تمام شود سپس عصاره مرغ را اضافه و حدود ۳ لیوان آب می‌ریزیم تا مواد شروع به جوشیدن و پختن کند. بعد از اینکه هویج تقریبا پخته شد جو پرک را اضافه می کنیم مدت زمان زیاد نمی برد چون از قبل خیس بوده است. سپس نمک، فلفل و آبلیمو و همین طور جعفری را می ریزیم بعد از چند دقیقه می گذاریم با حرارت کم سوپ آماده شود.

۳. طرز تهیه سوپ مرغ ساده و فوری

مواد لازم
فیله ران مرغ ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد کوچک
برنج ۱ قاشق غذاخوری
هویج ۱ عدد کوچک
آب به مقدار لازم
آب لیموی تازه چند قطره

دستور تهیه سوپ ساده مرغ بدون جو و ورمیشل

همه مواد به جز آب لیمو را با هم مخلوط کرده و در قابلمه ای کوچک بپزید. بعد از پخت آن را خوب له کرده و آب لیمو را اضافه کنید.

سخن آخر

این سوپ و خورش های گرم، سیر کننده و با طعم های متفاوت برای روزهای زمستان سرد مناسب است. به ویژه که استفاده از سوپ برای وعده ناهار، یکی از رژیم های کاهش وزن می باشد. سوپ های کنسرو شده که با سدیم و دیگر مواد سخت بسته بندی شده را کنار بگذارید و یکی از این دستور العمل های آسان را امتحان کنید.

همچنین در آخر توصیه می کنیم طرز تهیه سوپ سبزیجات به ۳ روش و طرز تهیه سوپ جو به سه روش را نیز در ستاره بخوانید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع آش و سوپ

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


سوپر گل آلومینیوم به پرسپولیس +فیلم