طرز تهیه سوپ مینسترون؛ یک سوپ خوشمزه و غلیظ ایتالیایی


طرز تهیه سوپ مینسترون ایتالیایی سوپ مینسترون Minestrone یک سوپ ایتالیایی غلیظ است که در اصل با سبزیجات درست می‌شود، نوشته طرز تهیه سوپ مینسترون؛ یک سوپ خوشمزه و غلیظ ایتالیایی (https://redmag.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b3%d9%88%d9%be-%d9%85%db%8c%d9%86%d8%b3%d8%aa%d8%b1%d9%88%d9%86%d9%87/) اولین بار در مجله قرمز...

طرز تهیه سوپ مینسترون ایتالیایی

طرز تهیه سوپ مینسترون؛ یک سوپ خوشمزه و غلیظ ایتالیایی

سوپ مینسترون Minestrone یک سوپ ایتالیایی غلیظ است که در اصل با سبزیجات درست می‌شود، معمولا پاستا یا برنج یا گاهی هر دو به آن اضافه می‌شوند. مواد اصلی آن شامل لوبیا، پیاز، کرفس، هویج، استاک و گوجه است.

هیچ دستورالعمل خاص و منحصر بفردی که به عنوان رسپی اورجینال شناخته شود برای این سوپ وجود ندارد چون معمولا هر کس با توجه به منطقه‌ و فصلی که در آن به سر می‌برد، سبزیجاتی را که در دسترس دارد در سوپ استفاده می‌کند.

تاریخچه سوپ مینسترون

بعضی از تاریخ نگاران منشا سوپ مینسترون را به قبل از اینکه روم به امپراطوری تبدیل شود، نسبت می‌دهند یعنی وقتی که رژیم غذایی بیشتر بر پایه سبزیجات بود و معمولا شامل سبزیجاتی همچون پیاز، عدس، کلم، سیر، لوبیا، قارچ، هویج، مارچوبه و ترب بود.

در طول زمان این سوپ دچار تحولات بسیاری شد تا این که به شکل امروز یعنی سبزیجات مختلف و پاستا و گاهی هم گوشت درآمد. مینسترون تغییر یافته واژه minestra به معنای سوپ است.

مواد سوپ مینسترون چیست؟

این سوپ یکی از آن سوپهای انعطاف پذیر است. شما می‌توانید با هر آنچه که در دست دارید یک سوپ مینسترون خوشمزه و عالی درست کنید بدون آنکه کسی به شما ایراد بگیرد که این رسپی اشکال دارد.

من خودم اولین بار که درست کردم نه عصاره مرغ داشتم نه پاستای شکلدار و نه گوشت و یا حتی کرفس. اسپاگتی را جایگزین پاستا کردم و با سایر سبزیجاتی که در دست داشتم یک سوپ خوشمزه درست کردم.

طرز تهیه سوپ مینسترون؛ یک سوپ خوشمزه و غلیظ ایتالیایی

طرز تهیه سوپ مینسترون؛ یک سوپ خوشمزه و غلیظ ایتالیایی

من سوپ مینسترون را به شیوه کلاسیک گیاهی به شما آموزش خواهم داد اما شما می‌توانید در آن تغییراتی ایجاد کنید مثلا به جای استاک سبزیجات، استاک گوشت استفاه کنید. حتی می‌توان برشهای ظریف گوشت را برای درست کردن یک سوپ گوشتی استفاده کنید. در دستور کلم نیامده اما شما می‌توانید کلم را به صورت بسیار ظریف خرد کنید.

طرز تهیه سوپ مینسترون؛ یک سوپ خوشمزه و غلیظ ایتالیایی

پیش از آموزش دستورالعمل یک نکته در مورد ادویه این سوپ بگویم همانطور که بعدا خواهید دید ادویه این سوپ نمک و فلفل است و سبزیجات معطر هم طعم دهنده هستند بنابراین بر خلاف سوپ عدس که از کاری، زردچوبه و زیره برای طعم دهی استفاده می‌کردیم نباید از ادویه‌های معمول خورشها استفاده کنیم چه اینکه اغلب ما برای درست کردن سوپها همان ادویه‌های خورش را به کار می‌بریم.

سوپ مینسترونه کلاسیک؛ وگان و بدون گلوتن

مواد لازم

طرز تهیه سوپ مینسترون؛ یک سوپ خوشمزه و غلیظ ایتالیایی

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر۱ عدد پیاز متوسط خرد شده۲ عدد هویج متوسط، پوست گرفته و خرد شده۱/۴ پیمانه رب گوجه۲ پیمانه سبزیجات فصلی خرد شده (سیب زمینی، کدوی حلوایی، کدو سبز، کدوی گردویی، لوبیا سبز یا نخود سبز هر کدام که موجود است)۴ حبه سیر، رنده شده یا له شده۱/۲ قاشق چایخوری پونه کوهی۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک شده۱ قوطی گوجه فرنگی کنسروی یا ۵ عدد گوجه متوسط جوشانده و پوست گرفته۴ پیمانه استاک سبزیجات۲ پیمانه آب۱ قاشق چایخوری نمک دریا خیلی ریز۲ عدد برگ بوکمی فلفل قرمز خشک خرد شدهفلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان دلخواه۱ و ۱/۲ پیمانه لوبیا سفید پخته۲ پیمانه پاستا شکل دار یا نودل بدون گلوتن (بدون گلوتن در صورت حساسیت به گلوتن)۲ قاشق چایخوری آب لیموپنیر پارمزان تازه رنده شده برای تزئین (اختیاری)

دستور پخت سوپ مینسترون

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه سرامیکی یا قابلمه سوپ روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن گرم شد، پیاز نگینی شده، هویج، کرفس، رب گوجه و کمی نمک را اضافه کنید. آنها را بپزید، گاهی بهم بزنید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند و پیازها تغییر رنگ دهند یعنی حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه.

سبزیجات مورد نظر، سیر، پونه کوهی و آویشن را اضافه کنید. آنها را تا زمانی بپزید که عطرشان بلند شود در عین حال که همزمان بهم می‌زنید یعنی حدودا ۲ دقیقه.

گوجه‌های خرد شده را به همراه آبشان به اضافه عصاره سبزیجات و آب اضافه کنید. نمک، برگ بود و فلفل قرمز خرد شده را بیفزایید. به میزان دلخواه با فلفل سیاه تازه خرد شده طعم دار کنید.

حرارت گاز را مقداری بیشتر کنید و مخلوط را به حالت جوش برسانید، سپس درب قابلمه را کمی باز بگذارید یعنی حدود ۱ اینچ فاصله برای خارج شدن بخار. گرما را کاهش دهید تا سوپ به آرامی بپزد.

به مدت ۱۵ دقیقه سوپ را بپزید، درب قابلمه را بردارید و پاستا، لوبیا و نخود سبز را اضافه کنید. به پختن مواد با درب قابلمه باز ادامه دهید تا زمانی که پاستا بپزد و نخودهای سبز نرم شوند.

طرز تهیه سوپ مینسترون؛ یک سوپ خوشمزه و غلیظ ایتالیایی

قابلمه را از روی گاز برداشته، سپس برگ بوها را بردارید. آب لیمو و باقی روغن زیتون را در آن بریزید. مزه کرده و با نمک و فلفل طعمدار کنید تا زمانی که به طعم دلخواه شما برسد. سوپ را در کاسه بکشید و روی آن را با پنیر پارمزان تزئین کنید.

برای تزئین می‌توانید از کیل و اسفناج تازه خرد شده هم استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ مینسترون؛ یک سوپ خوشمزه و غلیظ ایتالیایی

می‌توانید حتی از روغن زیتون استفاده نکنید و در عوض روغن، ۲ قاشق غذاخوری آب را جایگزین کنید.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: cookieandkate

طرز تهیه سوپ مینسترون؛ یک سوپ خوشمزه و غلیظ ایتالیایی
4.65 8

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع آش و سوپ

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ خاص و بی نظیر اجتماعی سارینا از شاهین نجفی