طرز تهیه سالاد خوشمزه مصری
یک دستورالعمل الهام گرفته از آشپزی مصر که لوبیا را با تخم مرغ و طعمهایی غنی از ارده، سیر، لیمو و زیره ترکیب میکند. این سالاد خوشمزه را میتوانید به عنوان شام یا میان وعدهای سالم میل کنید.
ارزش غذایی
انرژی | 260 کیلوکالری |
کربوهیدرات | 17 گرم |
پروتئین | 16 گرم |
چربی کل | 12 گرم |
کلسترول | 2 میلی گرم |
فیبر خوراکی | 10 گرم |
مواد لازم
تخم مرغ | 2 عدد |
لیموترش | 1 عدد |
ارده | 1 قاشق غذاخوری |
دانه زیره | 1 قاشق چایخوری |
لوبیا چیتی - پخته شده | 400 گرم |
کاهو | 1 عدد |
گوجهفرنگی | 2 عدد |
فلفل چیلی - خشک شده | برای تزیین |
جعفری - خرد شده | برای تزیین |
روغن کلزا | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز قرمز - خرد شده | 1 عدد |
سیر - ریز خرد شده | 3 حبه |
پودر زیره | 1 قاشق غذاخوری |
این سالاد سالم و مغذی که از تخم مرغ، کاهو و لوبیا تهیه میشود حاوی انواع ویتامین، فیبر و اسیدهای چرب است. ارده به کار رفته در سس سالاد مصری به آن طعمی خاص میبخشد که در کنار عطر زیره و تندی فلفل چیلی، کاملا تداعیکننده آشپزی عربی-مدیترانهای است. امیدواریم طرز تهیه سالاد خوشمزه مصری را به کار برده و از آن لذت ببرید.