طرز تهیه شله زرد


طرز تهیه شله زرد

شله زرد یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که به عنوان دسر هم شناخته می شود، البته امروزه بیشتر به عنوان پیش غذا تهیه می شود.

طرز تهیه شله زرد

مواد لازم شله زرد

برنج ۲ لیوان

شکر ۵ لیوان

کره ۱۰۰ گرم

گلاب ۱ لیوان

زعفران ۱ قاشق چایخوری

خلال بادام نصف لیوان

نمک ۱ قاشق چایخوری

دارچین به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا باید برنج را با ۱ لیوان گلاب و ۱ لیوان آب بگذاریم خیس بخورد. پس از اینکه برنج خوب خیس خورد یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار می دهیم و ۸ لیوان آب داخلش می ریزیم. پس از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد مخلوط برنج و گلاب را به قابلمه اضافه می کنیم.

زمانی که آب موجود در قابلمه شروع به جوشیدن کند روی سطح آب کف می کند که می توانیم با کفگیر کف ها را بگیریم. پس از اینکه کف ها را گرفتیم حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا برنج بپزد. پس از اینکه برنج نیم پز شد شکر را اضافه می کنیم.

پس از اینکه شکر را اضافه کردیم باید خوب مواد را هم بزنیم تا ته نگیرد. اگر شله زرد کمی سفت شد مقداری آب داغ به قابلمه اضافه می کنیم. خلال بادام را بهتر است یک ساعت قبل از آشپزی در آب بخیسانیم تا زمان اضافه کردن به شله زرد کمی نرم شود.

پس از اینکه شکر به خوبی در شله زرد حل شد نوبت اضافه کردن خلال بادام است. پس از آن زعفران دم کرده را به همراه نمک به قابلمه اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم. پس از اینکه پخت شله زرد کامل شد می توانیم کره را نیز اضافه کنیم.

توجه داشته باشید شله زرد هم مانند غذاهایی مثل شیربرنج و حلیم نیاز به هم زدن زیاد دارد چون خیلی زود ته می گیرد. پس از اینکه شله زرد آماده شد در ظرف مورد نظر می کشیم و با دارچین و خلال بادام تزیین و سرو می کنیم.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع دسر و بستنی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پروفایل اردیبهشت | 50 عکس نوشته اردیبهشت ماهی + خصوصیات متولدین اردیبهشت