کسب هزار میلیارد درآمد مازاد در 10 ماهه امسال در استان مرکزی


کسب هزار میلیارد درآمد مازاد در 10 ماهه امسال در استان مرکزی

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی گفت: هزار میلیارد تومان در 10 ماهه امسال مازاد درآمد در استان کسب شده که بخشی از آن به استان بر می گردد.

رقیه یادگاری روز شنبه ۷ اسفند در شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی اظهار کرد: ازا عتبارات استان ملی و بخشی استانی است که در حوزه ملی تا کنون هزار میلیارد تومان موافقت نامه مبادله شده اما با توجه اینکه تایید نهایی تا پایان سال زمان می برد هنوز به قطعیت نرسیده است، دستگاه ها باید سهم خود را از دستگاه های مرکز طبق سهم مشخص شده در موافقت نامه ملی دریافت کنند.

وی در خصوص بودجه استانی افزود: تا پایان بهمن ماه ۹۲۶ میلیارد تومان از محل اعتبارات سرمابه ای ابلاغ اعتبار صورت گرفته که تاکنون ۴۲۰ میلیارد تومان معادل ۴۵ درصد تخصیص داشته است.از این مبلغ تخصیص یافته ۱۴۵ میلیارد تومان نقدی و ۲۷۰ میلیارد اسناد خزانه بوده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی تصریح کرد: در حوزه عتبارات عمرانی ۴۱۲ میلیارد تومان اعتبار دیده شده که ۲۴۰ میلیارد معادل ۵۸ درصد تخصیص داشته که تنها ۴۳ میلیارد آن نقدی بوده است، همچنین در حوزه نفت و گاز نیز ۸۰ میلیارد تومان اعتبارابلاغ شده که ۱۵ میلیارد معادل ۲۰ درصد تخصیص یافته و بین دستگاه ها توزیع شده است.

یادگاری بیان کرد: ۲۴۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات متوازن به استان ابلاغ شده که ۵۷ میلیارد معادل ۲۵ درصد تخصیص یافته است.

وی ادامه داد: در حوزه فروش اموال ۲ میلیاد و ۶۰۰ میلیون تومان فروش صورت گرفته که ۱۰۰ درصد به استان برگشت داشته و صرف دستگاه های مربوطه شده است.۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیارد تومان اوراق اسناد خزانه تهاتر شده که بیشتر آنها مربوط به راه و شهرسازی و ابفا بودهه است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۱۳۹ میلیارد تومان در حوزه محرومیتزدایی ابلاغ شده که ۵۰ درصد آن معادل ۶۹ میلیارد تومان تخصیص نقدی داشته است.سایر منابع استان نیز ۵۳ میلیارد بوده که ۵۴ درصد آن تخصیص داشته است.

یادگای در رابطه با اعتبارات هزینه ای ادامه داد: مجموع اعتبارات هزینه ای استان ۴۹۰ میلیارد تومان ابلاغ شده بوده که ۴۲۷ میلیارد معادل ۸۷ درصد آن تخیص یافته است.

وی افزود: هزار میلیارد تومان در ۱۰ ماهه امسال مازاد درآمد در استان کسب شده که بخشی از آن به استان بر می گردد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی عنوان کرد: ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان فروش اموال مازاد صورت گرفته که منابع ه خوبی در راه است.سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومام تهاتر تسویه بدهی شده است.

یادگاری خاطرنشان کرد: در حوزه تحقق درآمدها ۵ هزار و ۱۰۰ ملیارد تومان پیش بینی شده بود که تا پایان دی ماه ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان معادل ۱۲۳ درصد مازاد درآمد داشته ایم که بیشتر درآمدها نیز مالیاتی بوده است.

وی در رابطه با درآمد حاصل از عوارض آلایندگی و مالیات بر ارزش افزوده گفت: در ۱۰ ماهه سال جاری ۷۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی و یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده کسب شده که مالیات بر ارزش افزوده به نسبت جمعیت در بین تمام شهرستان ها توزیع شده است.

علی صفری، رئیس جهادکشاورزی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ذخایر کالاهای اساسی در کشور و استان در ۵ سال گذشته بی سابقه بوده است.

وی افزود: با توه به ایام پایانی سال مشکلی در زمینه گوشت مرغ در استان وجود ندارد و گوشت منجمدنیز به میزان کافی ذخیره سازی شده که در صورت کمبود، به بازار عرضه می شود.

صفری بیان کرد: ۲ تا ۳ هزارتن برنج خارجی به بازار عرصه شده و به هر میزان که بازار استان کشش داشته باشد تزریق می شود.در تامین روغن نیز مشکلی در استان ومود ندارد و شکر نیز برای ماه مبارک رمضان به میزان کافی تدارک دیده شده است.

وی خاطرنشان کرد: گندم نیز به میزان کافی در استان ذخیره سازی شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
رئیس جهادکشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: ۹۰۰ تن میوه شب عید برای استان مرکزی تامین شده که ۸۰ درصد آن به استان حمل و ذخیره سازی شده است.اگر قیمت میوه افزایش پیدا کند این مویه تزریق خواهد شد.

صفری افزود: فرمانداران کمبودها در شهرستان ها را قبل از بروز مشکل به استان اعلام کنند.

وی در خصوص سامانه بازارگاه بیان کرد: نمایندگی این شرکت خصوصی در استان بسیار ضعیف عمل کرده و قول داده که در این هفته این سامانه در استان راه ندازی شود، در حالحاضر پلتفرم دامپرور هت توزیع کالای اساسی در اسان وجود دارد که می توان از بازار آن را بارگذاری کرد.

انتهای پیام


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


آتش سوزی کارگاه تولید مبلمان در خیابان عرفان