طرز تهیه سوپ مرغ


طرز تهیه سوپ مرغ

سوپ مرغ به عنوان یک غذای سالم و مناسب شناخته می‌شود، احتمالا بسیاری از ما این سوپ را هنگامی که دچار سرماخوردگی و یا آنفولانزا شده‌ایم تهیه و مصرف می‌کنیم. روش پخت این سوپ بسیار ساده است و مواد اصلی آن آب مرغ، مرغ و سبزیجات است.

طرز تهیه سوپ مرغ

فوت و فن پخت سوپ مرغ

در برخی از دستورهای تهیه سوپ مرغ، به جای گوجه فرنگی از رب استفاده می‌شود که کاملا اختیاری است اما از آنجایی که قصد داشتم غذای سالم‌تری داشته باشیم به سراغ گوجه فرنگی تازه و رسیده رفتیم.

در برخی از دستورهای آشپزی معمولا برای اینکه سوپ غلیظ و جا افتاده ای داشته باشند از ژلاتین مرغ و یا استاک مرغ استفاده می‌کنند البته استفاده از آن کاملا اختیاری است.

طرز تهیه سوپ مرغ

سوپ مرغ به عنوان یک غذای سالم و مناسب شناخته می‌شود، احتمالا بسیاری از ما این سوپ را هنگامی که دچار سرماخوردگی و یا آنفولانزا شده‌ایم تهیه و مصرف می‌کنیم. روش پخت این سوپ بسیار ساده است و مواد اصلی آن آب مرغ، مرغ و سبزیجات است.
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان پخت2 ساعت
زمان کل2 ساعت 30 دقیقه
تعداد4 نفر

مواد لازم

1 عدد پیاز خرد شده 7 پیمانه آب مرغ یا 7 پیمانه آب 1 عدد سینه مرغ 1 عدد هویج بزرگ 1 پیمانه نخود فرنگی 1 عدد گوجه فرنگی رنده شده ½ پیمانه جو پرک ½ پیمانه جعفری خرد شده نمک، فلفل سیاه و زردچوبه

دستور العمل‌

ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و آن را درون یک قابلمه ریخته و با مقدار کمی آب بپزید. وقتی که سینه مرغ پخت آن را از روی شعله برداشته و درون یک ظرف ریخته و شروع کنید آن را با دست ریش ریش کنید البته می‌توانید از یک دستگاه غذاساز برای خرد کردن مرغ استفاده کنید. مرغ ریش ریش شده و آب مرغ را نگه دارید تا سایر مواد آماده شود.
حالا پیازهای خرد شده (ترجیحا نگینی شده) را درون قابلمه ریخته و شروع به تفت دادن آن کنید. این کار را تا زمانی که پیازها طلایی شود ادامه دهید. حالا فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید. بعد از چند ثانیه هویج‌هایی که به صورت نگینی خرد کرده بودید را به مخلوط اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید.
در این مرحله مرغ ریش ریش کرده را به مخلوط‌تان اضافه کرده و کمی تفت دهید، بعد از آن گوجه فرنگی رنده شده و یا در صورت نداشتن گوجه فرنگی رب را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و در نهایت جو پرک شده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
حالا آب مرغ و یا آب معمولی را به مخلوط اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا کاملا بپزد. در این مرحله نخود فرنگی و جعفری را به سوپ اضافه کنید. در ادامه برای اینکه سوپ جا بیافتد اجازه دهید 20 دقیقه دیگر مواد با مواد بپزند. سوپ شما آماده سرو شدن است اما قبل از آن در آخرین مرحله نمک را به صورت اضافه کنید و اجازه دهید چند قل با آن بزند. نوش جان!

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع آش و سوپ

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


هیچگاه موز و تخم مرغ را باهم نخورید