طرز تهیه پودینگ برنج وگان خوشمزه
پارسینه: در این مطلب قدم به قدم روش تهیه پودینگ برنج وگان آموزش داده شده است. در ادامه با ما همراه باشید.
در این مطلب طرز تهیه پودینگ برنج وگان خوشمزه را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.
مواد اولیه
مراحل
برای شروع، برنج را در یک کاسه بریزید، خوب تمیز کنید و با آب بشویید. چندین بار آب داخل کاسه را خالی کنید تا زمانی که آب روی برنج شفافتر شده و مطمئن شوید برنج تمیز شده است. سپس، آب داخل کاسه را خالی کنید و به اندازه یک و نیم پیمانه آب روی برنج درون کاسه بریزید.
در این مرحله از طرز تهیه پودینگ برنج وگان، باید برنج با شیر بادام پخته شود. بنابراین، یک قابلمه متوسط بردارید. برنج آبکشی شده، شکر، نمک و یک پیمانه از شیر بادام را درون آن بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.
اجازه دهید حدود پنج دقیقه مواد باهم بپزند. مداوم آنها را هم بزنید تا به خرد یکدیگر بروند. در این مدت به آرامی باقیمانده شیر بادام را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. هر یک دقیقه یک فنجان اضافه کنید. پس از آن که همه شیر را اضافه کردید، اجازه دهید حدود 25 دقیقه شیر برنج روی گاز حرارت ببیند. شاید مواد شما آبکی به نظر بیاید اما نگران نباشید. برنجها شیر را به خودشان جذب میکنند و در نهایت، مواد داخل قابلمه غلیظ میشوند.
بعد از این مدت، پودینگ برنج گیاهی خود را از روی گاز بردارید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود. بعد از 5 دقیقه گلاب را به مواد اضافه کنید. پودینگ برنج شما آماده است. میتوانید با پسته، نارگیل و دارچین روی پودینگ را تزیین کنید. حتی میتوانید از سس توت فرنگی یا حتی سس شکلات برای طعم دادن بیشتر به پودینگ برنج استفاده کنید. نوش جان!
فوت و فنهای طرز تهیه پودینگ برنج وگان
پودینگ برنج را میتوانید درون ظرف دربسته به مدت هفت روز در یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری این پودینگ بهتر است
مواد تزیینی و مکملهای آن را جدا قرار دهید، چرا که باعث آب انداختن و نرم شدن نرم میشوند.
این پودینگ برنج وگان را میتوانید به مدت سه ماه در ظرف دربسته در فریزر نگهداری کنید.
فراموش نکنید که قبل از قرار دادن پودینگ در یخچال یا فریزر، اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.
در صورتی که زمان کافی برای تهیه دسر دارید، میتوانید از طرز تهیه شیر بادام خانگی استفاده کنید. به این ترتیب، حتی شیر گیاهی را هم خودتان در منزل تهیه میکنید. در این صورت، تا چند روز و برای چند وعده شیر بادام در یخچال خواهید داشت.
در این طرز تهیه میتوانید شیر جو دوسر یا شیر فندق را جایگزین کنید تا طعمهای جدید و منحصر به فردی به پودینگ برنج بدهید.
مراحل پخت پودینگ چیزی شبیه به روش قدیمی پخت شیر برنج است که در این روش کمی تغییر کوچک به آن اعمال شده است تا افرادی با رژیمهای غذایی خاص هم بتوانند آن را میل کنند. اگر وگان یا حساس به لاکتوز شیر نیستید، میتوانید از همان روش سنتی استفاده کنید.
در طرز تهیه پودینگ برنج وگان، برنج با شیر بادام پخته میشود. اما میتوانید به جای آن از انواع شیر گیاهی استفاده کنید که هر کدام طعم منحصر به فردی به پوینگ میدهد.