طرز تهیه کرامبل سیب
پارسینه: کرامبل سیب، یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سالم می باشد که می توانید به راحتی و خیلی سریع در منزل آن را تهیه و سرو نمایید.
این دسر خوشمزه و عالی، یک میان وعده و عصرانه متفاوت و خوش طعمی است که برای مهمانی های خانوادگی و دورهمی های دوستانه بهترین گزینه برای پذیرایی می باشد.
این دسر از ۲ لایه درست شده که یک لایه آن میوه مزه دار و لایه دیگر آن، مخلوط آرد ترد و برشته می باشد. البته در بعضی از رسپی ها، این دسر را به صورت ۳ لایه نیز درست و تزئین می نمایند.
مواد لازم
آرد: دو سوم پیمانه
سیب: ۴ عدد
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
کره: ۷۰ گرم
پودر قند: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
دارچین: به مقدار لازم
مراحل
یک عدد از سیب ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.
در یک قابلمه کمی آب پر کنید و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید.
سیب های خرد شده را در آب جوش بریزید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نرم شوند.
سپس سیب ها را در یک آبکش ریخته و بگذارید کمی سرد شود.
نصف کره را در یک ماهی تابه بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
باقی سیب ها را نیز پوست گرفته و نگینی خرد کنید.
سپس سیب های خرد شده را به ماهی تابه اضافه و کمی تفت دهید.
شکر، سیب های پخته شده و دارچین را به مواد ماهی تابه اضافه و مخلوط کنید و سپس حرارت را خاموش نمایید.
مواد آرد، وانیل و پودر قند را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
باقی مانده کره را نرم و به مواد اضافه کنید.
مواد را با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
مخلوط سیب را در ظرف فر ریخته و ترکیب آرد را نیز بر روی آن بریزید و سطح آن را بپوشانید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و دسر را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا آماده شود.
منبع: غذالند