طرز تهیه ساندویچ مونت کریستو لذیذ


طرز تهیه ساندویچ مونت کریستو لذیذ

پارسینه: ساندویچ مونت کریستو، یک نوع ساندویچ خوشمزه و محبوب فرانسوی است که با نان تست آماده و طبخ می شود.

طرز تهیه ساندویچ مونت کریستو لذیذ

این ساندویچ فرانسوی به نام ‌های ساندویچ پنیر فرانسوی و یا ساندویچ ژامبون تست شده نیز معروف می باشد. می توانید خیلی راحت و سریع این ساندویچ خوشمزه فرانسوی را در منزل طبخ و سرو کنید.

مواد اصلی در طبخ ساندویچ مونت کریستو شامل ژامبون مرغ، نان تست و پنیر گودا می باشد که با سایر مواد چون تخم مرغ، شیر، سس و انواع ادویه ها طعم دار می ‌شود.

می‌ توانید از ژامبون گوشت نیز برای طبخ این ساندویج فرانسوی استفاده کنید. ساندویچ مونت کریستو را می توانید برای وعده شام و یا عصرانه طبخ کرده و سرو کنید.

مواد لازم

ژامبون مرغ: ۲۰۰ گرم
نان تست: ۸ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر گودا رنده شده: ۲۰۰ گرم
کره: ۴ قاشق غذاخوری
شیر: ۴ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا: به مقدار لازم

مراحل

ابتدا بر روی یک نان تست کمی پنیر بریزید.


یک ورق ژامبون مرغ بر روی آن بگذارید.


سپس کمی سس مایونز بر روی ژامبون بمالید.


یک ورق ژامبون دیگر بر روی سس گذاشته و بعد کمی پنیر ریخته و نان تست روی آن بگذارید.


به همین صورت لایه دوم را بر روی نان تست بگذارید و مواد را بچینید.


ساندویچ آماده شده را فشار داده تا متراکم شود و سس به خورد نان برود.


در یک کاسه مواد تخم مرغ، شیر و ادویه ها را مخلوط کنید.


یک ماهی تابه را بر روی حرارت ملایم گذاشته و کره را در آن بریزید.


سپس ساندویچ های آماده شده را در داخل مایه تخم مرغ بزنید و به مواد آغشته کنید.


ساندویچ ‌ها را در ماهی تابه سرخ کنید.

منبع: غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع ساندویچ

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ژست های منشوری و نشستن ناجور شیرین بازیگر نون خ در مکان عمومی !