طرز تهیه املت جعفری و اسفناج خوشمزه


طرز تهیه املت جعفری و اسفناج خوشمزه

پارسینه: املت جعفری و اسفناج نوع جدیدی از املت است که بدون در نظر گرفتن گوجه فرنگی تهیه می شود.

طرز تهیه املت جعفری و اسفناج خوشمزه

همان طور که می دانید با انواع مواد و سبزیجات موجود می توان املت تهیه کرد .در اینجا سعی داریم شما را با انواع مختلفی از این صبحانه ساده و سریع آشنا کنیم تا در مواقعی که حوصله و زمان پخت غذاهای سخت را ندارید با این غذاهای راحت و آسان مشکل را حل کنید.

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد
جعفری خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری
برگ اسفناج خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

مراحل

ابتدا تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال هم می زنیم تا کف کند.


سپس جعفری ، اسفناج ، نم و فلفل را با هم مخلوط کرده و در تخم مرغ می ریزیم.


روغن را در تابه ای ریخته و می گذاریم کمی داغ شود.


مایه را داخل تابه ریخته و می گذاریم تا سرخ شود.


اجازه می دهیم مقداری بپزد سپس با چاقو برش می زنیم تا بتوانیم آن را برگردانیم.


پس از برگرداندن طرف دیگر را سرخ می کنیم.


در نهایت املت شما آماده است.

منبع: غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سالاد و پیش‌غذا

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لخته خون گوشتی شبیه جگر در پریودی چیست و چه علتی دارد‌؟ +‌روش درمان