طرز تهیه دسر قهوه و نارگیل


طرز تهیه دسر قهوه و نارگیل

پارسینه: دسر قهوه و نارگیل، یکی از انواع دسرهای ژلاتینی خوشمزه و پرطرفدار می باشد که با مواد دردسترس و ساده می توانید در منزل آماده و سرو کنید.

طرز تهیه دسر قهوه و نارگیل

زمان طبخ این دسر ژله ای نیز بسیار سریع و کوتاه بوده و خیلی راحت آماده می شود. این دسر از دو لایه، یک لایه نارگیل و یک لایه قهوه آماده و طبخ می شود که می توانید به صورت متناوب تعداد لایه های دسر قهوه و نارگیل را بیشتر کنید.

البته برای این کار توجه داشته باشید که در زمان اضافه کردن، لایه جدید حتماً باید داغ باشد و لایه قبلی دسر نیز کاملاً آماده و سفت شده باشد. برای لایه قهوه این دسر ژله ای نیز می توانید از انواع قهوه چون اسپرسو استفاده کنید.

مواد لازم

شیر نارگیل: ۲ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
آب: ۳ پیمانه
دانه قهوه: ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری

مراحل

ابتدا شیر نارگیل، یک ‌چهارم شکر، شیر، نمک و یک قاشق پودر ژلاتین را در یک ظرف ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.


مایه را به صورت مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید.


بعد از جوش آمدن مایه، ظرف را از روی حرارت بردارید.


مواد را در داخل قالب ژله ریخته و در یخچال بگذارید تا سرد شود.


سپس باقی مانده شکر، پودر ژلاتین، آب و دانه قهوه را در یک ظرف دیگر ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.


مخلوط را نیز مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید.


سپس از روی حرارت برداشته و شعله را خاموش کنید.


اگر لایه نارگیلی کامل بسته شده و سفت شده بود، مخلوط قهوه را بر روی آن بریزید.


سپس دسر را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا بسته و آماده شود.

منبع: غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع دسر و بستنی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ساخت کاردستی ورزشی برای کودکان با روش های ساده و راحت