مواد لازم ترشی سالاد فصل با لوبیا سبز
گلم کلم ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد
هویج ۳ عدد متوسط
کرفس ۳ ساقه
سیر ۱ بوته
لوبیا سبز ۱ پیمانه
فلفل تند ۳ عدد
گوجه فرنگی ۲ کیلوگرم
سرکه ۲ لیوان
نمک، ادویه ترشی و زردچوبه به مقدار کافی
طرز تهیه ترشی سالاد فصل با لوبیا سبز
گوجه فرنگی ها را درشت خرد کرده و 2 قاشق غذاخوری نمک رویشان بپاشید و با دست چنگ بزنید.
به مدت 12 ساعت در یک جای خنک قرار دهید تا خوب آب بیندازد سپس از صافی رد کنید تا پوست و دانه هایش جدا شود.
پوره گوجه فرنگی را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت بجوشانید تا آب اضافه اش تبخیر شود و مایعی نیمه غلیظ بدست آید.
گل کلم را به صورت گل های کوچک خرد کنید.
فلفل دلمه ، هویج ، کرفس و لوبیا سبز را نگینی خرد کنید.
تمام مواد را در آبکش بریزید تا آب اضافه شان گرفته شود.
سیزیجات خرد شده را به همراه سیر و فلفل تند داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید کمی بجوشد و نرم شود.
شعله را خاموش کرده و کمی که از حرارت افتاد سرکه را به همراه نمک و ادویه به مواد اضافه کنید و بعد از این که کاملا خنک شد در شیشه ریخته درش را محکم ببندید.
ترشی شما بعد از 2 – 3 هفته آماده است.
میتوانید بعد از افزودن سرکه 15 دقیقه دیگر مواد را بجوشانید و سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود.