ترشی سالاد فصل با لوبیا سبز


مواد لازم ترشی سالاد فصل با لوبیا سبزگلم کلم 1 عدد متوسطفلفل دلمه ای 1 عددهویج 3 عدد متوسطکرفس 3 ساقهسیر 1 بوتهلوبیا سبز 1 پیمانهفلفل تند 3 عددگوجه فرنگی 2 کیلوگرمسرکه 2 لیواننمک، ادویه ترشی و زردچوبه به مقدار کافی طرز تهیه ترشی سالاد فصل با لوبیا سبزگوجه فرنگی ها را درشت خرد کرده …

مواد لازم ترشی سالاد فصل با لوبیا سبز
گلم کلم ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد
هویج ۳ عدد متوسط
کرفس ۳ ساقه
سیر ۱ بوته
لوبیا سبز ۱ پیمانه
فلفل تند ۳ عدد
گوجه فرنگی ۲ کیلوگرم
سرکه ۲ لیوان
نمک، ادویه ترشی و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه ترشی سالاد فصل با لوبیا سبز
گوجه فرنگی ها را درشت خرد کرده و 2 قاشق غذاخوری نمک رویشان بپاشید و با دست چنگ بزنید.

به مدت 12 ساعت در یک جای خنک قرار دهید تا خوب آب بیندازد سپس از صافی رد کنید تا پوست و دانه هایش جدا شود.

پوره گوجه فرنگی را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت بجوشانید تا آب اضافه اش تبخیر شود و مایعی نیمه غلیظ بدست آید.

گل کلم را به صورت گل های کوچک خرد کنید.

فلفل دلمه ، هویج ، کرفس و لوبیا سبز را نگینی خرد کنید.

تمام مواد را در آبکش بریزید تا آب اضافه شان گرفته شود.

سیزیجات خرد شده را به همراه سیر و فلفل تند داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید کمی بجوشد و نرم شود.

شعله را خاموش کرده و کمی که از حرارت افتاد سرکه را به همراه نمک و ادویه به مواد اضافه کنید و بعد از این که کاملا خنک شد در شیشه ریخته درش را محکم ببندید.

ترشی شما بعد از 2 – 3 هفته آماده است.

میتوانید بعد از افزودن سرکه 15 دقیقه دیگر مواد را بجوشانید و سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انشا در مورد امید به زندگی ؛ چندین انشا ادبی و زیبا امید به زندگی