طرز تهیه قارچ سوخاری به 2 روش + نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن


قارچ سوخاری یکی از پیش غذاهای خوشمزه است که در این مطلب طرز تهیه قارچ سوخاری با سس پنیری و روش تهیه قارچ سوخاری با تخم مرغ را توضیح داده ایم. قارچ سوخاری کالری پایینی دارد و سرشار از پروتئین است. چنانچه قارچ سوخاری شود طعمی بسیار مطبوع پیدا می کند، طرز تهیه قارچ سوخاری […] نوشته طرز تهیه قارچ سوخاری به 2 روش + نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن اولین...

قارچ سوخاری یکی از پیش غذاهای خوشمزه است که در این مطلب طرز تهیه قارچ سوخاری با سس پنیری و روش تهیه قارچ سوخاری با تخم مرغ را توضیح داده ایم.
قارچ سوخاری کالری پایینی دارد و سرشار از پروتئین است. چنانچه قارچ سوخاری شود طعمی بسیار مطبوع پیدا می کند، طرز تهیه قارچ سوخاری آسان است و می توان آن را به روشی متفاوت تهیه کرد.

غذاهای متنوعی را می توان با قارچ تهیه کرد که قارچ سوخاری یکی از این غذاهای خوش طعم است. سوخاری کردن قارچ روش های متفاوتی دارد که در این مطلب سوخاری کردن قارچ با سس پنیر خامه ای و تخم مرغ را برای شما قرار داده ایم. برای قارچ سوخاری بهتر است که آنها را با آب نشویید زیرا باعث می شود که قارچ خوب سوخاری نشود و رنگ قارچ هم تیره می شود.

برای اینکه قارچ را تمیز کنیم می توانیم لایه روی قارچ را از قارچ با استفاده از چاقو جدا کنیم.

طرز تهیه قارچ سوخاری با سس پنیری

درون قارچ ها را باید خالی کنید تا سس پنیر خامه ای را درون آن قرار دهید. قارچ ها را بزرگ انتخاب کنید تا خیلی راحت بتوانید درون آنها را خالی کنید. برای خالی کردن قارچ باید ساقه های قارچ را از قارچ جدا کنید. ساقه های قارچ را هم می توانید پس از جدا کردنشان از قارچ سوخاری کنید.

طرز تهیه قارچ سوخاری به 2 روش + نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن

مواد لازم

پنیر خامه ای : ۴۰۰ گرم
پودر سوخاری : نصف پیمانه
آرد سفید : ۲ پیمانه
سیر : دو حبه
تخم مرغ : ۲ عدد
فلفل قرمز : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
ادویه کاری : به میزان لازم
نمک : نصف قاشق چای خوری
قارچ بزرگ : ۲۵ عدد
روغن : به میزان لازم

روش پخت

برای تهیه قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای در ظرفی مناسب پنیر خامه را بریزید و 2 حبه سیر را رنده کنید و با نمک، ادویه کاری و فلفل به پنیر خامه ای اضافه کنید. می توانید به جای سیر رنده شده از پودر سیر هم استفاده کنید.

سس آماده شده را در قارچ ها قرار دهید و سپس در ظرفی مناسب کمی آرد بریزید و قارچ ها را به صورت کامل به آرد آغشته کنید. قارچ ها را به این دلیل به آرد آغشته باید کرد که پس از سرخ شدن قارچ ها به صورت کامل قسمت سوخاری شده قارچ از آن جدا نشود.

در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بریزید و خوب با تخم مرغ هم بزنید.

بعد از هم زدن تخم مرغ، قارچ آغشته شده با آرد را در ظرف تخم مرغ قرار دهید تا تمام قسمت های قارچ خوب به تخم مرغ آغشته شود.

در مرحله بعد قارچ سوخاری را در ظرفی مناسب بریزید و قارچ را در پودر سوخاری بغلطانید تا به صورت کامل قارچ با پودر سوخاری آغشته شود.

در تابه ای بزرگ کمی روغن بریزید و بگذارید تا روغن خوب داغ شود و سپس قارچ ها در تابه قرار دهید تا خوب سوخاری شوند. باید توجه داشته باشید که شعله گاز باید کمی زیادتر از حد معمول باشد. پس از اینکه قارچ ها خوب سرخ شدند آنها را از درون تابه بیرون آورید و در صافی بزرگی قرار دهید تا روغن اضافی از درون آن خارج شود و سپس قارچ های سوخاری را در ظرفی مناسب بگذارید و با سلیقه خود، قارچ ها را می توانید تزیین کنید.

مطلب پیشنهادی: آموزش طرز تهیه پنیر سوخاری یک میان وعده بسیار خوشمزه و آسان

طرز تهیه قارچ سوخاری به 2 روش + نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن

طرز تهیه قارچ سوخاری با تخم مرغ

در ادامه روش تهیه قارچ سوخاری با تخم مرغ را آموزش می دهیم که طعمی لذیذ دارد.

موادلازم

تخم مرغ : ۲ عدد
آرد سوخاری : ۱ پیمانه
نمک : یک و نیم قاشق غذا خوری
شیر : دو قاشق غذا خوری
قارچ : ۲ کیلو گرم
فلفل قرمز : به میزان دلخواه
فلفل سیاه : به میزان دلخواه

دستور پخت قارچ سوخاری با تخم مرغ

در ابتدا قارچ ها را با دستمال تمیز کنید و سپس لایه بالایی قارچ را با استفاده از چاقو بردارید. تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و هم بزنید.

پس از هم زدن تخم مرغ ها به صورت کامل شیر را اضافه کنید و پس از اینکه شیر و تخم مرغ خوب با هم مخلوط شوند نمک و فلفل را به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید.

قارچ ها را که از قبل آماده کرده اید درون شیر و تخم مرغ مخلوط شده بیندازید تا خوب قارچ ها با این مخلوط آغشته شوند. سپس آرد سوخاری را که از قبل الک شده در ظرفی مناسب بریزید و قارچ های آغشته شده به شیر و تخم مرغ را در پودر سوخاری بیندازید و هر کدام از قارچ ها را به صورت جداگانه و کامل با آرد سوخاری آغشته نمایید.

سپس در مرحله بعد از طرز تهیه قارچ سوخاری، تابه ای بزرگ بردارید و بر روی شعله زیاد گاز بگذارید و مقداری زیادی روغن در آن بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد، قارچ های آغشته شده به پودر سوخاری را در روغن بیندازید تا سرخ شوند. در ساخت قارچ سوخاری رنگ قارچ ها در مرحله سوخاری کردن باید به رنگ قهوه ای در آید . بعد از سوخاری کردن قارچ ها آن ها را در درون صافی ریخته تا روغن اضافی قارچ ها خارج شد و سپس آن ها را در ظرف مناسبی قرار دهید.

در ادامه این مطلب یک ویدیوی کوتاه از طرز تهیه قارچ سوخاری را قرار داده ایم.

در ادامه مطلب تاپ ناز می توانید طرز تهیه ماهی سوخاری پفکی و طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی را هم بخوانید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فست‌فود

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


چهره واقعی اوس غلام ”نون خ” با استایلی شیک و امروزی رو دیده بودین ؟!